Mellem Izmir Antalya-motorvejen og de to byer falder fra 7 timer til 3 timer

Afgift fra Izmir vil falde fra time til time mellem to byer
Afgift fra Izmir vil falde fra time til time mellem to byer

Et af de vigtigste faser i motorvejsprojektet, der forbinder Izmir-Antalya, er Honaz-tunnelen i Denizli. Enden af ​​tunnelen på 2 meter, hvis konstruktion er afsluttet, er nået. Efter afslutningen af ​​Izmir-Antalya Highway Project, vil transporten mellem de to byer falde fra 600 timer til 7 timer.


En af de vigtige søjler i projektet var afslutningen af ​​Denizli Honaz-tunnelen. Firmaets repræsentant Ferhat Özler sagde: ”Endelig betonbelægningsproduktioner er omkring 94 procent. Uden for vores tunnel er konstruktionen af ​​jordværker og kunstværker på den 4,5 kilometer lange vej i Cankurtaran beliggenhed afsluttet i størrelsesordenen 80 procent. ”

Mål lanceret i 2021

Projektet med det dobbelte rør med dobbelt rør med dobbelt rør forventes afsluttet ved udgangen af ​​året og vil blive taget i brug i 2.

En borger, der sagde, at han var tilfreds med projektet, sagde: ”Du tager til Cankurtaran om 5 minutter, da du kommer herfra om en halv time. Selvfølgelig ville det være meget godt for alle, for alle. ”chat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar