KARDEMİR vinder bud på TCDD Taşımacılık A.Ş.

KARDEMİR vinder bud på TCDD Taşımacılık A.Ş.
KARDEMİR vinder bud på TCDD Taşımacılık A.Ş.

KARDEMİR vandt jernbanenhjulstilbud fra TCDD Taşımacılık A.Ş. Tyrkiets første og eneste jernbanehjulsproduktionsanlæg Karabük Iron and Steel Factories Co. (KARDEMİR), Republikken Tyrkiets statsbaner (TCDD) Transportation Inc. vandt udbuddet på jernbanehjul.


I en erklæring fra Kardemir, Tyrkiets jern- og stålprodukter, fortsatte den produktudviklingsindsats mod import, der har gjort området til virksomheden, Transportation Inc.'s nødvendige og ømme kød som monoblok jernbanehjul i salget tildelt budet sagde.

I erklæringen, ”Vi deltog i udbuddet af ca. 600 monoblock-jernbanehjul som den eneste indenlandske producent i vores land og bidrog til vores nationale velstand at forblive i landet. Vi sigter mod at give fremmed valuta indstrømning til vores land ved at imødekomme behovene på vores hjemmemarked samt behovet for hjul på internationale markeder med vores produktudviklingsstudier. På samme tid, Tyrkiets første og eneste producent af jernbanespor, har vores firma for nylig indset omkring 30 tusind tons TCDD, at vores land også fortsat bidrager til forsyningsskinnerne jernbanetransport. Vi ønsker, at vores land, TCDD og vores virksomhed skal drages fordel af at imødekomme jernbanehjulets behov i vores land, som er fuldstændigt dækket af import, med indenlandske ressourcer og national produktion.chat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar