Ombudsmandsinstitutionen til at rekruttere 3 kontraktinformationsmedarbejdere

Ombudsmandsinstitutionen til at rekruttere 3 kontraktinformationsmedarbejdere
Ombudsmandsinstitutionen til at rekruttere 3 kontraktinformationsmedarbejdere

Ombudsmandens institution er en forfatningsmæssig institution, der er inkluderet i den 74. artikel i vores forfatning. I henhold til artikel 6328 i lov nr. 5, ”Autoriteten skal på en klage over administrationens funktion forpligte alle former for handlinger og handlinger fra administrationens side; at undersøge, undersøge og fremsætte forslag til administrationen med hensyn til overholdelse af lov og retfærdighed inden for forståelsen af ​​retfærdighed baseret på menneskerettigheder ... ”.


Vores institution, der sikrer retsstatsprincippet, implementeringen af ​​principper for god regeringsførelse og ringen mod på grundlag af ansvar og retfærdighed, viser Tyrkiet som en kontrolmekanisme knyttet til nationalforsamlingen om dens aktiviteter fra 2013 vejen til at håndtere de beslutninger, der gør folks advokat og tager.

Ombudsmandsinstitutionen, der vedtager princippet om "Lad folket leve, så staten lever" med den tro, at "det bedste af mennesker er det mest gavnlige for mennesker" Det forsøger at bidrage til forbedring af administrationens servicekvalitet, udviklingen af ​​menneskerettigheder, retsstatsprincippet, spredningen af ​​kulturen med at kræve rettigheder og dannelsen af ​​en gennemsigtig, ansvarlig og folkeorienteret administration.

Institutionens it-infrastruktur har for nylig gennemgået betydelige fysiske og software forbedringer. Helt indenlandsk og nationalt klagestyringssystem (SYS) er afsluttet inden for institutionen, og næsten 100.000 klageansøgninger modtaget i år blev løst hurtigt og effektivt takket være denne software. Derudover udføres der stadig mange undersøgelser for at øge servicen til borgerne, herunder mobilapplikationer. I denne retning leder vi efter kolleger, der tjener missionen og visionen for vores institution nævnt ovenfor, som vil realisere projekter, der vil bringe vores institution videre ved at komme sammen om et fælles mål, og som er tilbøjelige til teamwork.

Inden for denne ramme er bilag 375 til lovdekret nr. 6 og forordningen om principper og procedurer for ansættelse af kontraheret it-personale i informationsbehandlingsenheder i stor skala af offentlige institutioner og organisationer offentliggjort i den officielle tidende dateret 31/12/2008 I overensstemmelse med den 27097. artikel betragtes 8 procent (halvfjerds) af KPSSP2018-scoren opnået i 3 Public Personnel Selection Exam (KPSS-scoren for den kandidat, der ikke har en KPSS-score eller ikke indsender et dokument, 70 (halvfjerds)) og YDS eller dets ækvivalens til 70 procent af den score, der er accepteret af Higher Education Council. Baseret på summen af ​​(tredive) (fremmedsprogsscore for dem, der ikke indsender deres YDS eller tilsvarende score, beregnes som 30 (nul)), startende fra den højeste score i henhold til placeringen, 0 (ti) gange den kontraktmæssige IT-medarbejderposition, den mundtlige eksamen, der skal udføres af vores institution 10 (tre) Kontrakterede it-medarbejdere rekrutteres.

For detaljer om annonce KLIK HERsohbet

Feza.Net


Vær den første til at kommentere

Yorumlar