Skinneslibearbejde startet for sikkerhed og komfort i ANKARAY

Skinneslibearbejde startet for sikkerhed og komfort i ANKARAY
Skinneslibearbejde startet for sikkerhed og komfort i ANKARAY

Ankara Metropolitan Municipality fortsætter med at arbejde døgnet rundt for at give mere komfortabel transport til borgerne i hovedstaden. Department of Transportation Planning and Rail System, tilknyttet generaldirektoratet for EGO, startede et slibearbejde på den 7 kilometer lange jernbane i linje- og lagerområderne inden for ANKARAY Enterprise.


Metropolitan Kommune fortsætter sine menneskelige orienterede værker uden afbrydelse. Slibearbejde blev startet på ANKARAY-linjen for at give mere komfortabel og sikker transport til hovedstadens befolkning.

SLIPESTUDIE PÅ ANKARAY LINE

Slibearbejde blev initieret af afdelingerne for transportplanlægning og jernbanesystemer tilknyttet EGO's generaldirektorat på skinnerne på i alt 17 kilometer i linje- og lagerområderne inden for ANKARAY-virksomheden.

Undersøgelserne udføres mellem 02:00 og 06:00, efter at togene har afsluttet deres sidste rejse, så borgerne ikke er ofre.

MERE KOMFORT OG MERE SIKKER

Som et resultat af det arbejde, der blev påbegyndt i juli, blev arbejdet med 17 kilometer af den 9 kilometer lange linje afsluttet. Inden for rammerne af slibearbejdet, der sigter mod at være afsluttet inden for 90 dage; Tilvejebringelse af en mere behagelig transport ved at reducere støj i og uden for toget, give en sikrere transport ved at fjerne kapillarsprækkene og knuse på skinnerne, forlænge skinnernes levetid, reducere togvedligeholdelsesomkostningerne, forlænge levetiden på toghjulene, der regelmæssigt ændres hvert år og reducere køretøjets omkostninger. Det sigter mod at spare på den energi, det bruger.

Dette diasshow kræver JavaScript.chat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar