Tyrkisk chauffør Salih Yoluç lavede historie i Le Mans 24 timer!

Den tyrkiske chauffør Salih Yoluç skrev historie i Le Mans i 24 timers løb!

Holdene, der konkurrerede med Aston Martin, opnåede dobbelte sejre i 'Le Mans 24 Hours Race, som accepteres som motorsportmaraton, løbene varede 24 timer uden afbrydelse, og holdbarhed og effektivitet samt hastighed blev testet.

Holdene, der konkurrerer med Aston Martin, opnåede en dobbeltsejr i 'Le Mans 24 Hours Race', som betragtes som motorsportens maraton, hvor løb varer 24 timer uden afbrydelser, og hvor udholdenhed og effektivitet testes såvel som hurtighed. Den tyrkiske racerkører Salih Yoluç og hans holdkammerater, som konkurrerede i TF Sport nummer 90 i World Endurance Championship og steg til lederskabet om natten, fastholdt deres plads i den resterende del og vandt løbet med deres Aston Martin-køretøjer i amatørklassen . Med sejren blev Salih Yoluç den første tyrkiske pilot til at vinde i Le Mans. Til gengæld lykkedes det Aston Martin AMR-hold nummer 97, som længe har været førende i GTE Pro, at blive vinderen.

Le Mans 88 timer i 2020, der blev afholdt for 24. gang, startede kl.15.30 lørdag og sluttede kl.15.30 søndag. I GTE Pro-klassen, hvor 8 køretøjer konkurrerede, var kampen om sejr mellem AF Corse nummer 51 og Aston Martin hold nummer 97. Aston Martin, nummer 97, der steg til lederskab i natklassen, bevarede komfortabelt sin plads i de andre divisioner og vandt løbet med 1 minut og 33 sekunder. Aston Martin vandt dermed sin første sejr efter 2017 og lavede et dobbelt podium med holdnummer 95.

Salih Yoluç formåede at blive den første tyrkiske pilot, der vandt i Le Mans

Aston Martin AMR-hold nummer 97, som i lang tid har været førende i GTE Pro i World Endurance Championship, formåede at blive vinderen. Derudover fastholdt den tyrkiske racerkører Salih Yoluç og hans holdkammerater, som konkurrerede i TF Sport nummer 90 og steg til lederskabet om natten, deres plads i den resterende del og vandt løbet igen i amatørklassen med deres Aston Martin GTE-biler. Med sejren blev Salih Yoluç den første tyrkiske pilot til at vinde i Le Mans. Ledelsen af ​​97 Aston Martin i GTE Pro-klassen og 90 TF Sport Aston Martin i GTE Am-klassen fortsætter.