Tildeling fra TMMOB til BTS-formand Bektaş på vegne af Haydarpaşa Solidarity

Tildeling fra TMMOB til BTS-formand Bektaş på vegne af Haydarpaşa Solidarity
Tildeling fra TMMOB til BTS-formand Bektaş på vegne af Haydarpaşa Solidarity

UCTEA Arkitekternes afdeling for miljøbidrag i 2020 blev uddelt til Hasan Bektas, præsident for United Transportation Employees Union (BTS) på vegne af Haydarpaşa Solidaritet på den 47. ordinære generalforsamlingsmøde.


Talen holdt af BTS-præsident Hasan Bektas ved ceremonien efter modtagelsen af ​​prisen ŞÖYLE;

Denne pris er til jernbanespilere, arkitekter, professionelle foreninger og foreninger, der trofast og stædigt har forsvaret deres historie, kultur og levende værdier i 15 år. Denne pris er til befolkningen i Istanbul, de følsomme mennesker i mit land, der kommer til Haydarpaşa fra hele landet og endda i udlandet. Denne pris er til Haydarpaşa-elskere.

Haydarpaşa Station, som er et af de vigtigste symboler i Istanbul, har leveret transportservice siden 1908. I 2004 blev det desværre forsøgt at afbryde forbindelsen med tog med forskellige scenarier og trække sig tilbage fra stationsfunktionen.

Det var netop i disse år, at vi, befolkningen i Istanbul, etablerede Haydarpaşa Solidaritet med deres fagforeninger, kamre, politiske partier og foreninger under ledelse af Arkitektekammeret og United Transport Workers Union med dets 84 komponenter. Vi har stoppet og kæmpet mod denne plyndring i 15 år.

Med Haydarpaşa Solidarity forsvarede vi det med 10-15 mennesker eller endda tusinder for ikke at få Haydarpaşa til at glemme med gåture på jernbanen, møder, sit-ins og forskellige kunstneriske shows.

Og hver uge i sne, vinter, varme og kulde sagde vi stædigt: "Haydarpaşa Gardır vil forblive en station".

Ja, Haydarpaşa tæller nu dagene til at møde sine tog og passagerer.

Mens jeg vil takke alle, der bidrog til Haydarpaşa-kampen, vil jeg gerne sige, at den store indsats tilhører Tugay Kartal for at holde handlekæden i 452 uger i denne kamp. Jeg mindes også respektfuldt Haluk Candan, avisen, vi mistede under kampen, og Sami Yılmaztürk, lederen af ​​İMO İstanbul Büyükkent-filialen.

Haydarpaşa Gardır Station forbliver.chat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar