Road Cycling Championships sluttede Tyrkiet

2020 Türkiye Cycling Road Championship afholdt af TBF i Sunflower Bicycle Valley er blevet gennemført. Sakarya Metropolitan Cycling-hold vandt mesterskabet, hvilket var vidne til stor begejstring. Atleter fra hovedstadsbyen vandt 3 medaljer i senior herrekategorien.

Turkey Cycling Road Championship 2020, afholdt af det tyrkiske cykelforbund i Sunflower Cycling Valley, var vidne til stor spænding. Salcano Sakarya Metropolitan Cycling Team, som gjorde sit præg i tidskørselsløbene på mesterskabets første dag, indtog sin plads på podiet på løbenes sidste dag.

Præsident Yüce lykønskede atleterne

Præsident Ekrem Yüce udtalte sig efter afslutningen af ​​løbene, som var vidne til stor begejstring, "Vi var vært for Road Bicycle Turkey Championship arrangeret af TBF i vores Sunflower Bicycle Valley, det mest moderne cykelanlæg i vores land. "Jeg vil gerne takke alle de atleter, der deltog i løbet i mesterskabet, og jeg lykønsker helhjertet vores atleter, som opnåede succes," sagde han. Ved prisoverrækkelsen, der blev afholdt ved afslutningen af ​​konkurrencerne, blev medaljerne overrakt til atleterne af det tyrkiske cykelforbunds præsident Erol Küçükbakırcı og vicepræsident Muhammed Berat Alphan, Sakaryaspor-klubbens præsident Cevat Ekşi, lederen af ​​Metropolitan Municipality Youth Services og Sportsafdelingen İlhan Şerif Aykaç.

Mesterskab gennemført

På mesterskabets sidste dag konkurrerede 139.3 atleter fra 22 hold på den 60 kilometer lange landevejsbane i seniorkategorien for mænd. Mens Salcano Sakarya Metropolitan Cycling Team ikke overlod podiet i seniorkategorien for mænd til nogen, sluttede Onur Balkan, en af ​​atleterne fra Metropolitan Municipality, løbet på førstepladsen. Balkans holdkammerater Halil İbrahim Doğan afsluttede løbet på andenpladsen, og Emre Yavuz tog deres plads på podiet ved at gennemføre løbet på tredjepladsen. I mesterskabets sidste løb dystede 17 atleter fra i alt 56 hold voldsomt i kategorien unge herrer. Blandt de atleter, der konkurrerer på 100-kilometerbanen, tog Kaan Soylu Özkalbim fra İlgem Cycling Club førstepladsen, mens Ali Osman Çelik og Ahmet Maral fra Konya Torku Şeker Spor delte 2. og 3. pladsen.