Formel 1 Istanbul-løb, hvornår klokken er på hvilken kanal

formel istanbul halvdelen, når tiden er på hvilken kanal

Nedtællingen er startet for Formel 1 Istanbul GP. Formel 1 Istanbul-løbet, hvor verdensberømte piloter vil tage scenen, afholdes uden publikum i år. Det spændende løb af F1-piloter, der vil konkurrere om at få placeringen på IstanbulPark, kan ses live på tv.

På grund af Corona-viruspandemien er F1 Istanbul-løbet lukket for publikum med billetter, mens hele organisationen vil blive sendt direkte på tv-skærmen fra start til slut. Berømte piloter vil deltage i en hård konkurrence på IstanbulPark, der betragtes som et af de sværeste spor i verden. Så hvornår afholdes Formel 1 Istanbul-løbet? Hvad tid begynder det? Hvilken kanal er F1 Istanbul Grand Prix?

F1 Tyrkiet begyndte nedtællingen til spændingen. "Formel 1 DHL Turkish Grand Prix 14", den 1. etape af Formel 2020-løb, afholdes på Istanbul Park-banen i Kurtköy den 13.-15. November efter en ni-års pause. I henhold til den opdaterede kalender på Formel 1's hjemmeside starter løbet søndag den 15. november kl. 13.10. Det kæmpe løb vil blive sendt direkte på S Sport-skærme.

Formel 1 Grand Prix i Tyrkiet i den første kvalifikationsrunde Racing Point Lance Stroll, et kæmpe løb begynder i den første celle.