Halvdelen af ​​landsholdet er fra İnegöl

Orientering Türkiye Championship blev afholdt i Çorum den 19.-21. april 2024. İnegöl Belediyespor Orienteringshold gjorde sit præg i mesterskabet, hvor 81 klubber fra hele Türkiye deltog med 1250 atleter. I mesterskabet, som var vidne til konkurrencedygtige konkurrencer, vandt vores orange-mørkeblå repræsentant 5 trofæer og blev det tyrkiske mesterskab.

SUCCES BLEV IKKE PÅ Podiet

Denne succes for klubben İnegöl Belediyespor, som sluttede orienteringsligaen i toppen ved at vinde 19 medaljer i alt i mesterskabet, stoppede ikke ved podiet. 7 atleter fra İnegöls repræsentative hold blev inviteret til at repræsentere vores land ved EM, der afholdes i Polen. 7 atleter var inviteret til landsholdslejren.