Marmaray Projekt med animation

Marmaray er et projekt til forbedring af forstæderne, der består af tre sektioner, hvis grundlag blev lagt i 2004 og under opførelse, som forbinder de europæiske og asiatiske sider under Bosphorus. Marmaray er et Eurotunnel-lignende jernbaneprojekt i den engelske kanal. Halkalı til Gebze. Der er dog forbindelser til Istanbul-metroen. Projektet, der vil forkorte transporttiden på 1 million mennesker og spare energi og tid, vil i høj grad gavne luftkvaliteten med faldet i brugen af ​​motoriserede køretøjer. Bosphorus Bridge og FSM Bridge vil også reducere arbejdsbyrden.

Når konstruktionen er afsluttet, er linjen, der er forbundet til Marmaray, 1,4 km. (Røretunnel) og 12,2 km. (Boretunnel) TBM-halsovergang og på europæisk side Halkalı- Sirkeci er planlagt at være cirka 76 km lang, på den anatoliske side, mellem Gebze og Haydarpaşa. Jernbaner på forskellige kontinenter vil blive kombineret med nedsænkede rørtunneler under Bosporen. Marmaray-projektet har verdens dybeste nedsænkede tunnel, der bruges af jernbanesystemer med 60,46 meter. Projektets levetid er 100 år.

Kort over Marmaray

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar