Russisk rumskib Soyuz TMA 20 Klar til rumrejse

russisk rumskib soyuz tma er klar til rumrejse
russisk rumskib soyuz tma er klar til rumrejse

Russisk rumskib Soyuz TMA 20 Klar til rumrejser; Det russiske rumfartøj Soyuz TMA 20 blev repareret og gjort klar til den nye rumrejse.


Efter funktionsfejlen i oktober blev Ruz Soyuz-rumfartøjet taget i vedligeholdelse. "Alle de beskadigede dele af Soyuz TMA 20 blev udskiftet og bragt til Baikonur Space Base i Kazakhstan efter den sidste kontrol," sagde Anatoly Perminov, leder af det russiske nationale rumfartsbureau Roscosmos.

Soyuz TMA 20-rumfartøjet udfører sin nye rummission til den internationale rumstation med et team af russiske Dmitry Kondratyev, amerikanske Catherine Coleman og europæiske Paolo Nespoli. Soyuz TMA 10, der afslutter sit 20. år og tager astronauterne til International Space Station, en multinationel undersøgelse, vil være den eneste forbindelse fra stationen til jorden med afslutningen af ​​det amerikanske Space Shuttle-program fra næste år.

Dette diasshow kræver JavaScript.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer