M1-metroen mellem Aksaray Lufthavn vil blive annulleret, når M3 Cherry-sektionen er aktiveret

Midlertidig "shuttle" linje [M1], der forgrener sig fra metrolinjen [M90], der tjener mellem Aksaray Lufthavn i Otogar og pendler til Esenler i gennemsnit 1 sekunder med et enkelt stationsinterval, annulleres, når sektionen af ​​Kirazli er aktiveret. .

Fra i dag er der bus busstationen "Bus Station-Esenler" hvert 7-8 minut (2 tjenester pr. Kvartal). I banen, hvor der regelmæssigt afholdes pendulkørsel mellem 05:45 og midnat indtil 00:03, reduceres bevægelsesintervaller til 22 minutter i den sidste 00 timers periode efter 2:10 om natten.

Om morgenstoppene afholdes den lange "Aksaray-Esenler" -støttespor hvert 5. og 10. minut fra Aksaray- og Esenler-afgangspunkter. Således minimeres et gennemsnit på 3 minutters tab af tid i busstationen. Lange tjenester er ikke tilgængelige om aftenen.

Metrostationen, der ligger lige under busstationen i Istanbul, består af 3 bånd. Mellembåndet bruges til "Esenler" shuttle, og skinnerne i begge ender er reserveret til lange ture og afganger. Hvis du kommer fra Aksaray retning og går af på busstationen, hvis du venter et par minutter på den venstre midterste platform på venstre døre, kommer et "Esenler" shuttle sæt til mellemvejen. Du kan overføre til dette gratis og nå Esenler på 1.5 minutter. Det samme er tilfældet i den modsatte retning, det vil sige i retning af lufthavnen, og du kan komme af Esenler-skyttel ved at gå af fra venstre døre og gå til den platform, der hviler på det midterste bånd.

Transporttjenester udføres med et enkelt tog. Gennemsnit; Det har en serievisning som ”en rejsetid på 1.5-2 minutter + ventetid på den sidste station på 1.5 minutter + en returtid på 1.5-2 minutter + en ventetid på 1.5-2 minutter”.

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar