Ray nyheder at bu'ray ... rayhaber.com er online ...

rayhaber engelsk
rayhaber engelsk

Vores nye nyhedssite, hvor du kan finde nyheder om jernbanesystemer rayhaber.com er online. Du vil kunne følge budene på vores websted, hvor du kan følge alle slags nyheder om jernbanesystemer på nationalt og internationalt platform. 1 december Start prøveversion på 2011 RAYHABERsigter mod at være nummer én i sektoren med dets indhold, der er beriget med hver dag, der går.


Premierminister Erdogan meddelte planer om at bringe højhastighedstog i 2023 by af 29 og lovede at bygge 10 tusind kilometer jernbaner i denne periode. 45 er alt, hvad du leder efter i denne store industri, der er planlagt til at investere $ milliarder RAYHABERDu finder.

Starter prøve i december RAYHABERI slutningen af ​​denne måned vil de aktuelle sektornyheder, jernbanetransportsystemer og -virksomheder, kategoriseret efter jernbanesystemer, typer nyheder fra tilbudsnyhederne, jernbanesystemerne, herunder alle de oplysninger, du leder efter, blive offentliggjort med indhold beriget med kort og videoer.

Med vores magasin, som planlægges at blive trykt og distribueret som en periodisk i marts næste år, vil vores publikationsnet blive udvidet.

Mere end tusind 2-virksomheder, der opererer inden for dette felt i ind-og udland, vil blive indekseret på vores hjemmeside. Hvis du vil fremme din virksomhed mere effektivt, så kontakt os venligst.Vær den første til at kommentere

Yorumlar