Ruteforslag til Trabzon-Erzincan High Speed ​​Train

Trabzon jernbane er billigere, hvis det er lavet over Bayburt
December 25 2011
Af admin


Karadeniz Technical University (KTU) Fakultet for ingeniørvidenskab Afdeling for civilingeniør Afdelingschef for transport. Dr. Fazil Celik, generaldirektoratet for jernbaneporter og lufthavnskonstruktion (DLH), udarbejdet af Trabzon-Erzincan High Speed ​​Train (YHT) -projektet, idet han argumenterede for, at den forkerte premierminister Recep Tayyip Erdogan delte brevet sendt til offentligheden. Der er ikke noget videnskabeligt grundlag for projektet. Dr. stål

”De fleste 3 milliarder TL-forbindelser er mulige, mens et 7 milliard TL-projekt er blevet pålagt,” sagde han.

professor Dr. Fazil Celik, Trabzon Journalists Association holdt en pressekonference, hvor han læste det åbne brev, han skrev til premierminister Erdogan. DLH'nin forberedt efter gennemførligheden af ​​Trabzon-Erzincan YHT-projektet med påstand om, at landets ressourcer er spildt. Dr. Steel hævdede, at projektet var forkert. Bemærker, at projektet ikke har noget videnskabeligt grundlag, Dr. Çelik sagde: ”Projektet har ingen forsvarlige aspekter med hensyn til funktionalitet, længde, konstruktionsomkostninger, konstruktionstid, arealanvendelse, opfyldelse af projektkriterier, vedligeholdelsesomkostninger, driftsomkostninger og tidsbesparelse. Mens en maksimal forbindelse på 3 milliarder TL er mulig, er et projekt på 7 milliarder TL blevet pålagt. ”

'Jeg er ikke nationalist, jeg er videnskabsmand'

Universiteterne blev ikke hørt, da projektet blev udtrykt. Dr. Stål bemærket:

I hr. Premierminister er jeg Maçkalı, og jeg forsvarer ikke ruten, der passerer gennem Maçka. Fordi jeg ikke er en lokal nationalist, men en videnskabsmand. Videnskab og landes interesser 'Tirebolu' siger Tirebolu, 'Of' er min præference Fra siger. Disse værker bør ikke være en souvenir. Det er uheldigt, at universiteter ikke høres under så vigtige projekter. Hvad finansierer denne nation disse universiteter for? ”

ALTERNATIVE PROJEKTER

Trabzon-Erzincan YHT-projektet, der tilbyder alternative projekter til premierminister Erdogan. Dr. Stål sagde:

”Alternativerne fra Trabzon-Arsin- Bayburt-Erbaş eller Of and Rize er også ekstremt rentable. Vores første forslag er Trabzon-Arsin-Madenköy-Bayburt-Demirözü-Erbaş Station, den anden rute ændres kun efter Bayburt og når til Erbas Station via Sarıhan. Den anden kan let forbindes til Of eller Rize, startende fra Erzincan og passerer gennem de brede sletter af Kelkit og Bayburt, eller fra den kortere Erbaş til Bayburt sletter.

'STØTTE FRA UNIVERSITETER'

professor Dr. Fazil Celik, premierminister Erdogan sendt til sidste afsnit af 6 sidebrev har inkluderet følgende linjer:

Anime Hr. Premierminister, dit højhastigheds togbevægelse begejstrer os virkelig. Jeg håber, vores drøm bliver til virkelighed. Det er dog vigtigt, at projekterne udforskes på en meget detaljeret og alternativ måde, at ingen bevidste hænder griber ind, ressourcer ikke spildes, og støtte og bidrag fra alle, især universiteter. Vores intention er at konfiskere det forkerte projekt, som DLH har bestilt, og starte arbejdet for at sikre det rigtige projekt. ”


sohbet

Feza.Net

2 Kommentarer

  1. Den mest nøjagtige ROUTE-LOGIK er ERZN-KELKİT-G.HANE-MAÇKA-TRABZ.

  2. Dette er den korteste og hurtigste måde til udvikling af regionen så hurtigt som muligt.

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer