Eskişehir er Kültür Blinkende "i Kultur Turisme af YHT

Erklæret af UNESCO som den immaterielle kulturarvshovedstad i 2013, er Eskişehir blevet et attraktivt center blandt kulturelle turismeområder.

Tyrkiet Rejsebureauer Association (TÜRSAB) Eskişehir Regional bestyrelsesformand Akin Çamoğlu, AA korrespondent, Eskisehir i de seneste år er en stor udvikling i form af turisme, byen, samt at det er et lysende by Anatolien som han så stor interesse fra indenlandske turister til effekten af ​​tilstedeværelse i europæisk by visning sagde han.

At sige, at antallet af turister, der kommer regelmæssigt, stiger hvert år, sagde Çamoğlu:

X Det gennemsnitlige årlige antal turister, der bor på hoteller i Eskişehir, ligger omkring 300 og 350 tusind. På grund af manglen på hoteller forbliver mange turister i gæstehuse og lejligheder. Derfor kan vi ikke nå netnumrene. På grund af stigende krav er rejsebureauerne stigende dag for dag. Hertil kommer, at højhastighedstoget (YHT), der løber mellem Eskişehir og Ankara, har øget antallet af besøgende fra Ankara til byen til turistbesøg. "

-Den karakteristiske for studentbyen og kommunernes værker ... -

Forklarer, at kommunernes investeringer, især storbyerne, den historiske rigdom i Odunpazarı og starten af ​​YHT-flyene, spillede en vigtig rolle for at gøre Eskişehir til et attraktivt center blandt de regioner, hvor der blev lavet kulturelle ture, oğlu Vi er varme mennesker i Eskişehir. Vi gør en indsats for at bidrage til denne turisme ved at åbne vores hjerter og nærhed til vores gæster. "

Med angivelse af, at Eskişehir er omtalt som en universitetsby, sagde Çamoğlu:

Ler De, der kommer til Eskişehir til et besøg, er utroligt imponerede. Der er endda mennesker, der ønsker at købe et hus og blive. Hvorfor - Fordi det er en meget simpel by ... Kent Park, Videnskabs- og Kulturpark, Thyro-Aşk-øen, Selale Park, Gondolture i Porsuk-floden med udsigt over Venedig, museer, historisk tekstur af Odunpazarı, souvenirer af unik minemærskum. dets rigdom gør Eskişehir til et centrum for tiltrækning. Hertil kommer, at byen tur med sporvogn, den sociale struktur af universiteterne indgraveret af folk imponerer. De viser, at byen er vigtigere end mange europæiske byer. De mennesker, der kommer til Eskişehir, vil engang komme igen og anbefale det til deres slægtninge. "

- Immaterielle kulturarvets kapital -

Desuden vil erklæringen om Eskişehir som den immaterielle kulturarvshovedkapital af UNESCO i 2013 få hjertet af det tyrkiske hjemland, der strækker sig fra Bosnien til Bukhara og Kinas Kinesiske Mur, til at slå.

Tyrkiets immaterielle kulturarv på det videnskabelige område vil blive afholdt i 2013, kulturelle og kunstneriske begivenheder vil blive afholdt som bestemt Eskişehir centrum.

I denne sammenhæng er det planlagt, at Eskişehir vil være vært for videnskabelige møder som poz symposier, seminarer ve og udstillinger og forestillinger af dem, der udfører deres kunst inden for immaterielle kulturarv i 2013. Inden for dette omfang forventes TURKSOY at udføre nogle af sine aktiviteter i Eskişehir i 2013s år med deltagelse af medlemslande.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar