2nd High Speed ​​Interaction Workshop om HSR Maintenance Fair 18 / 04 / 2012

  1. Højhastigheds-HSR-vedligeholdelsesinteraktionsværksted afholdes i Taipei, Taiwan mellem 18 / 04 / 2012 - 20 / 04 / 2012.

2 vedligeholdelse af højhastigheds jernbanesystemer. UICs verdenshøjhastighedsinteraktionsværksted sigter mod at give operatører og infrastrukturforvaltere en mulighed for at udveksle information og skabe bedste praksis for at beskytte 250 km / t eller mere hurtige køretøjer og jernbaner. De første to dage vil bestå af sessioner, signalering og kommunikation sammen med benchmarking og deling af bedste praksis, undersystemer som jernbane, byggeri, tekniske præsentationer på en permanent måde ydeevne og vedligeholdelse. Den tredje dag afholdes der et teknisk besøg i højhastighedsfaciliteterne til vedligeholdelse af tog.


Klik her for mere information om messen. uic.org/spip.php?articlexnumxRailway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar