BES Electric Commitment Trade Company

BES Electric Commitment Trade Company BES Elektrisk Elektronisk Eng. Solen. TAAH. SAN. TIC. LTD. STI ADANA Ny industrizone Ata Kaportacılar Sitesi 2005. Blok nr .: 3 / F. Vores firma, der har opretholdt en ærlig service af høj kvalitet siden 20 frem til i dag, fortsætter med ISO 2005-9001 kvalitetscertifikat ved at forny sig med Engineering and Technical Staff for at skabe mere tilfredsstillende og alternative løsninger på forventningerne og udviklingen inden for aktivitet.

Vores vision og mission

Svære konkurrenceforhold i fremstillingssektoren og de skiftende krav og forventninger hos kunderne med øget bevidsthed; nødvendiggør løbende udvikling og forbedring af både leverede produkter og ydelser.

BES Elektrik vurderer kravene og forventningerne i sektoren objektivt med sin intense oplevelse og ekspertise; stræber efter at skabe loyale kunder ved at give kundetilfredshed en dynamisk, innovativ og progressiv tilgang.

Klilik Continuity in Quality "," Rimelig pris "," Gensidig tillid "og Ür Honesty dir er vores grundlæggende principper og uundværlige værdier, der danner vores vision.

BES Elektrik, der overholder disse principper og værdier alle tjenester og aktiviteter inden for teklif Engineering "," Technical Service ", ahhüt Contracting", "Project", "Consultancy" og "Marketing" grupper ved at holde vores kunders behov i spidsen i gang med at starte fra salgsfremstød og tilbyde faser og passere fakturering af produktet eller tjenesten. fejl og stolthed om at gøre det lige ad gangen.

Aktuelle jernbanetilbud

Sal 10

Golftrafikken

Område 9 @ 08: 00 - Område 11 @ 17: 00
Sal 10

Railway News Search

1 Kommentar

  1. Se 0531s fulde profil til ...

Yorumlar