Sutek Isolering

Sutek Isolationssystemer 2011 blev oprettet i maj. Hovedaktiviteten er at dække landbrugsvandingsdamme, skovbrandgrave, ornamental damme og åbne kanaler med Lineflex EPDM geomembran og dermed gøre det vandtæt.

Vandtætte EPDM-baserede gummimembraner er udviklet med den løbende udvikling af teknologien i elastomermaterialer (kaldet gummi i daglig brugssprog) og brugen af ​​elastiske polymerer på mange områder verden over. På grund af deres overlegne egenskaber anvendes EPDM-membraner med succes i en lang række atmosfæriske forhold. EPDM-membraner mister ikke deres elastiske egenskaber selv under ekstreme forhold som -40 ° C til + 120 ° C.

Med denne investeringsbeslutning blev iz Akizo Insulation Systems Inc. en, der øgede sin eksisterende kapacitet, etableret i Tyskland for at blive førende inden for det europæiske EPDM-membranmarked.

Aktuelle jernbanetilbud

Mon 09

Golftrafikken

Område 9 @ 08: 00 - Område 11 @ 17: 00

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar