Gulf Transformation Project i Izmir startede i samarbejde med TCDD

izmir er årets lykkeligste by
izmir er årets lykkeligste by

Transport- og kommunikationsminister Binali Yıldırım sagde, at Izmir Havn vil være vært for 3. generation af gigantiske passagerskibe med 'Golftransformationsprojektet', der vil rydde Izmir-bugten for mudder og snavs.


Yıldırım erklærede, at 'Golftransformationsprojektet', som de designet til at gendanne Izmir-bugten til sine gamle dage, blev indledt i samarbejde med Izmir Metropolitan Municipality og TCDD, der driver Izmir-havnen.

Yıldırım bemærkede, at en dyb udgravning vil blive udført i strømningsmunterne, der strømmer ud i Izmir-bugten med projektet, og vandstrømmen vil blive forbedret ved at øge strømningshastigheden gennem en kanal, der skal åbnes på bugten nord, og Izmir Port II. Han sagde, at opførelsen af ​​Sektion Container Terminal vil blive udført parallelt med det pågældende projekt.

Yıldırım oplyste, at forberedelserne til projektet er planlagt afsluttet i slutningen af ​​sommeren:

”Vi planlægger at offentliggøre bud på TCDD i Izmir Port Approach Channel Scanning fra slutningen af ​​2012. Inden for projektets omfang vil vi begynde at uddybe området mellem Alsancak Havn og Yeni Kale. Izmir Metropolitan Municipality vil købe de skibe, der kræves til dette arbejde, til TCDD. Izmir vand- og kloakeringskontrol (İZSU) i Metropolitan Municipality Karşıyaka og mudderet og kornene, der samler sig fra vandløbene ved Bostanlı til den indre bugt og ruinerne i Ragıp Pasha Dalyan ud for Tuzla offshore. ”

Yıldırım oplyste, at Izmir Metropolitan Municipality har afgivet bud på udgravningsfartøjet, der skal tages med henblik på at tilvejebringe vandcirkulation, og inden for dette omfang vil der blive foretaget 3 millioner 463 tusind investeringer til slæbebåd og 5 millioner 850 TL til det skæreabsorberende baggrundsskib.

Dybde vil gå til 16-18 METER

Lyn med den nyeste teknologi kan scanne bunden af ​​korridoren, der skal åbnes mellem Yenikale og Alsancak Havn ud for Inciralti-skibe, dybden af ​​12 meter 16-18 meter vil blive fjernet indtil nu, sagde han.

Yıldırım påpegede, at projektet, der vil blive gennemført med det gigantiske partnerskab mellem TCDD og İzmir Metropolitan Municipality, vil blive afsluttet efter en 2-årig periode, og funktionaliteten i Izmir Havn øges også:

”Takket være uddybningen i bugten åbnes İzmir Port for tredje generation af gigantiske passagerskibe. Den indre bugt, der er fyldt med lidt mere og mere på grund af den lave strømning og mudder og vand, der trækkes af vandløbene, og derfor mister sin mobilitet, vil genvinde sine gamle livsdage takket være de forbedringsarbejder, der skal implementeres. Vi vil gendanne Izmirhavet til dets tidligere skønhed.

Efter det arbejde, der skal udføres, vil de skibe, der ikke kunne komme ind i bugten, være åbnet, fordi der ikke er tilstrækkelig dybde. Eksportører, der står over for en ekstra omkostningsbyrde, vil slippe af med denne byrde, da gigantiske skibe kan nærme sig Piraeus havn i Grækenland i stedet for Alsancak havn. ”


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer