Bursa AK-partiets stedfortræder Öztürk gav oplysninger om transportproblemet, et af de vigtige spørgsmål i Bursa

Vi er nødt til at løse transportproblemet. Ud over projekter som metro og sporvogn er det nødvendigt at lette Bursa med hensyn til transport ved at åbne vandrette og lodrette veje. Vi er nødt til at beskytte dens geografiske skønhed og almindelighed. Bursa er en mad- og landbrugsby. En by, hvor vi kan producere alle slags mad. Vi er nødt til at skabe en by, hvor vi kan beskytte denne struktur af Bursa. Det pæne ved dette er, at kommunerne har forberedt disse projekter. Vi er nødt til at skabe en Bursa med gode sociale lag. Vi drømmer om en Bursa med store parker, sportsområder og sociale områder.sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer