Eastern Express Timetable Ændret

Eastern Express Timetable Ændret
Eastern Express Timetable Ændret

Eastern Express-tidsplan er ændret: TCDD Erzurum Train Station rapporterede, at Eastern Express-køreplan er ændret. Togtiderne på linjen Kars-Erzurum-Ankara er blevet omorganiseret, da Erzurum ikke er egnet til passagerer i Erzurum.


Som et resultat af Akdan Erzurums stedfortræder Andan Yılmaz 'forsøg blev togtrafikken arrangeret for en mere bekvem tid for passagererne og om aftenen.

Yılmaz udtrykte, at borgerne er begyndt at arbejde for en fredelig, sikker og behagelig rejse, ”Med den skiftende tidsplan vil begge vores mennesker være komfortable, og interessen for togtjenester vil stige. Toget, der nåede til Erzurum før midnat, blev trukket tilbage til 19.25 efter den nye ordning. På denne måde vil vores passagerer være i stand til at rejse med tog på et mere praktisk tidspunkt. ”

Yılmaz udtrykte, at afgangstiderne blev omarrangeret som et resultat af støtte fra sundhedsministeren Recep Akdağ. ”Vores premierminister har et løfte til Erzurum, jeg håber, han vil have Erzurum-højhastighedstoget i 2018”.

Når det drejer sig om fornyelsesarbejdet på de eksisterende togspor, sagde Yılmaz, “Erzurum - Ankara-togrejsen er faldet fra 24 timer til 21 timer med disse fornyelsesarbejder. Efter afslutningen af ​​undersøgelserne vil denne periode falde yderligere. ”

I lang tid Tyrkiets ud for toget sporene, mens renovering af fire punkter, har stationen er nået i slutningen af ​​reparation og renovering i bygningen. Stationsbygningen, der har et moderne udseende, er designet efter alle slags behov for passagererne.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer