Caglayan: De vigtigste overførsels- og logistikcentre i den verden, vi ønsker at bringe

Ekonumi-minister Zafer Çağlayan om, at mange projekter, der er lovet for Mersin, er blevet gennemført, og at andre projekter fortsætter, ”Ændring og transformation er lige begyndt i Mersin. "Vi vil gøre Mersin til et af de vigtigste transfer- og logistikcentre i verden."
Zafer Çağlayan, økonomiminister i Mersin, holdt et møde med bred deltagelse for at evaluere sit første år i valgkredsen. På mødet i Mersin Metropolitan Municipality Congress and Exhibition Center vurderede Çağlayan de tjenester, der blev leveret til Mersin. Çağlayan forklarede, at udbuddet til Çukurova International Airport blev foretaget den 15. december 2011, gennemførelseskontrakten blev underskrevet den 26. januar 2012, og at der vil blive foretaget 36 millioner euro i 357 måneder. Understreger, at Mersin, et af de vigtigste turistcentre i Middelhavet, vil tage en del af turismen med Tarsus-Kazanlı-turistregionen, sagde Çağlayan: ”Med denne investering er det ikke kun de mennesker, der vil arbejde på hotellet, men også Mersin vil skabe et utroligt potentiale i branchen. Udover dette projekt er Karboğazı-Gülek også blevet erklæret en turistudviklingsregion. Arbejdet i denne region afsluttes også, og tildelingsbud vil snart blive afholdt. Således vil vinter- og begivenhedsturisme blive taget i brug, og Mersin vil være et alsidigt attraktionscenter med hensyn til turisme. Mersins nuværende placering, transportnetværk, jernbaneforbindelser, havne med betydningen af ​​Tyrkiets vigtigste funktionslogistikcenter, understregede vi at mobilisere dette potentiale, ”sagde han.
"DET VÆRER DET VIGTIGSTE LOGISTIKCENTRUM"
Ro-Ro Caglayan fremhævede også vigtigheden af ​​at igangsætte Ro-Ro-projekt, som Egypten påtænkte til Det Røde Hav gennem Golfstaterne, hele det afrikanske kontinent til Europa gennem Tyrkiet, sagde, at de ville forbinde Asien. Çağlayan erklærede også, at de har implementeret mange projekter, som de lovede Mersin at:
”Vi lavede vores planer, udarbejdede deres budgetter og den nødvendige økonomiske, sociale og juridiske infrastruktur. Forandring og transformation er lige begyndt i Mersin. Vi vil gøre Mersin til et af verdens vigtigste transfer- og logistikcentre. Mersin, turismepotentiale, landbrugspotentiale med ikke kun Tyrkiets geografiske placering og dets naboer, landene i Fjernøsten og europæiske lande vil også betragte som et logistikcenter. Vi udfører vores projekter en efter en.sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer