Kadıköy Kartal Line Project Generel information

Total rute længde: 21.663 m
Total Single Line Tunnellængde: 43.326 m
Tilslutning og trappetunneler
Inkluderet Total Tunnel Størrelse: 56.150 m
Total jernbane længde: 48.572 m
Antal stationer: 16
stationer: Kadıköy, Ayrılıkçeşme, Acıbadem, Ünalan, Göztepe, Yenisahra, Kozyatağı, Bostancı, Küçükyalı, Maltepe, Sygepleje, Gülsuyu, Esenkent, Hospital / Retsbygning, Soğanlık, Kartal
kræver dag offentlig transport i den anatolske side af Istanbul går på at øge og udvide eksisterende vej og selv om der er andre måder siden år xnumx'l med på grund af manglende evne til at undgå trafikpropper problemet er begyndt at radikalt søge efter en løsning.
Med tung køretøjstrafik KadıköyDen var designet til at reducere belastningen af ​​motorvejen D - 100 mellem Kartal og Kartal, for at sikre hurtig og massiv personbefordring på denne akse og for at fremskynde transporten mellem de to kontinenter. Denne linje integreres med Marmaray Line på İbrahimağa Station. På samme tid Kadıköy Havforbindelse leveres gennem stationen. Det første bud blev tildelt med de projekter, der var forberedt til dette formål, og den første entreprenørkontrakt blev underskrevet i 2005.
Konstruktion etape af D-100 motorvejen delvist lukket ned trafik, til jernbane vil trække sig sammen som en permanent måde med grund portion afsættes til systemet, såsom letbaner vil ikke være i stand til at reagere fuldt ud på behovene hos de systemfaktorer også helt underjordiske system i juli i det år 2005 i betragtning, og besluttede at bygge metro standarder det er givet.
Stationerne vil have en platformlængde på 180 m og 8-metrostationer vil bevæge sig i samme retning hver 2,5 pr. Minut. Systemet er i stand til at transportere 70.000 passagerer i samme retning inden for en time i timen, og det er planlagt at betjene mere end en million passagerer om dagen.
Kadıköy- Kartal Metro hovedlinjetunneler KadıköyDet blev åbnet mellem Kozyatağı ved hjælp af 2 EPB-TBM “Ground Pressure Balanced Tunnel Boring Machine”.
2 stykker CPC N Tunnel Boring Machine ağı blev brugt i tunnellerne mellem Kozyatağı og Kartal. Alle station platform tunneler og saks tunneler er konstrueret med NATM (New Austrian Tunnel Metode).
Kadıköy1. fase Civil Works Between Kartal
Entreprenør: Yapı Merkezi-Doğuş-Yüksel-Yenigün-Belen Konstruktion Joint Venture
1. Stage Dækning: Kadıköy9 km sektion mellem Kozyatagi
Tilbudspris: 139.574.679,63 $ + KDV
2. Opdagelsesomkostninger: 181.447.083,52 $ + KDV
Udbudsdato: 30.12.2004
Kontrakt Dato: 28.01.2005
Startdato: 11.02.2005
2012 Fra april
Arbejdsbeløb: 179.494.554 $ + moms
Varighed af arbejde på kontrakt: 24 måned
Dato for afslutning: 14.09.2010
Realisering% (Fysisk):% 100
Line Tunnels (Main Tube)
Udgravning: 17.528 m.
Hovedtunnel% åbnet:% 100
Åbnet Total Tunnellængde: 19.560 m. (CPC Total: 12.331 m, NATM I alt: 7.229 m.)
KadıköyUdgravning startede i august 2 med 2007 EPB-TBM-maskiner, der er specielt fremstillet til Kozyatağı. Disse maskiner måler kontinuerligt trykket inde i jorden og holder dette tryk i balance under tunneling og gør fremskridt uden at forårsage nogen deformation på overfladen og de omgivende strukturer. De bruges generelt med succes i sektioner, hvor svage jordforhold hersker. Disse maskiner, der udfører alle injektionsindsprøjtningsprocesser mellem tunneludgravning, betonforing og jord- og tunnelforing automatisk, kan producere i gennemsnit 10 m pr. Dag.
den Kozyatagi KadıköyDen første af de to TBM-maskiner, der begyndte udgravning i august 2007, var den 11.06.2010 og den anden var den 09.07.2010. Kadıköy regionen har afsluttet sine operationer ved at nå stammetunnelen.
Vejtunneller og saks tunneler er konstrueret med NATM metode og Roadheader og knusnings pistol Gravemaskiner anvendes. På vejbanerne laves tunneludgravningen med et drejeligt hoved med 150 stykker negle, og udgravningerne udføres af tunnelarbejderne. Med denne metode er gennemsnittet 1,5 m pr. Dag i hvert tunnelspejl. tunnelen åbnes. I henhold til arbejdsprogrammets krav øges antallet af tunnelspejle, og der leveres tilstrækkelig tilspænding.sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer