Raising Training for Station Chief, Trafikcontroller, Warehouse Treasurer, Faciliteter Overvågning, Vejovervågning

Republikken Tyrkiet Generaldirektoratet for statens jernbaner administration og personale Datterselskaber i henhold til afsnit Skift Fremme og forordning; Station Chef, Trafikcontroller, Warehouse Treasurer, Faciliteter Overvågning, Vejovervågning Det antages, at der vil blive ydet en stigning i vederlagsuddannelsen.
1-) Promotion træning deadline 03.09.2012 som bestemt.
2-) De betingelser, der skal søges, og de nødvendige steder er inkluderet i bilaget til de ordrer, der skal træffes i forfremmelsestræning. Personale, der opfylder ansættelsesvilkårene, kan kun ansøge om en titel.
3-) Personale, der opfylder ansættelsesvilkårene angivet i bilagene efter ansøgningsfristen, og som ønsker at deltage i forfremmelse, skal udfylde ansøgningsformularen for toldoplysningsopgaver personligt eller pr. Mail til TCDD Generaldirektorat Human Resources Department 06330 Station ANKARA. Ansøgninger pr. Post vil blive registreret med anbefalet post og vil blive givet til stillingen senest på 03.09.2012s dato. (Hvis der kræves en særlig uddannelse eller efteruddannelse under vilkårene for tildeling af titlen, der skal medtages i uddannelsen, tilføjes fotokopier af disse dokumenter og fremmedsprogsdokumenter.)
4-) Human Resources Department; vil blive evalueret i henhold til PERSONALVURDERINGSFORMULET, der er vedlagt generelleforordningen om fremme af titel og ændring af afsnit i offentlige institutioner og organisationer, og vil offentliggøre listen over accepterede og uautoriserede ansøgninger. Efter at have vurderet indsigelserne mod de annoncerede lister, vil de konkrete lister over personale, der skal tages til promoveringstræning, blive annonceret på vores organisations hjemmeside.
5-) Sted og dato for forfremmelse træning vil blive annonceret af Institut for Uddannelse og Uddannelse til dem, der vil deltage i træningen mindst 15 dage før træningsdatoen.
6-) offentlige institutioner i fremme og Ændring af titel Republikken Tyrkiet med den generelle forordning om principperne for de statsbaner hovedkvarter og Datterselskaber Medarbejdere Promotion og Ændring i afsnit forordningen "... den frist, den sidste dag i perioden mellem datoen for undersøgelsen anvendte årlig ferie ..." uddannelse og undersøgelse af det personale, der er fast besluttet på at bruge årlig ferie inden for den nævnte periode, er ugyldig. Desuden vil uddannelsen og undersøgelsen af ​​det personale, der er fast besluttet på at være uden opfyldelse af ansøgningskravene fra fristens udløb, være ugyldig.
7-) Det personale, der har ret til at blive udpeget som følge af forfremmelsesprøven Ifølge succesordren vil en af ​​de annoncerede arbejdspladser blive tildelt efter deres præference. Overførselsanmodningen fra dette personale i mindst et år accepteres ikke.
Udnævnelser af dem, der har lykkedes i forfremmelsesprøven, og som har afgivet ansøgningsansøgningen eller ikke har påbegyndt deres opgaver på udnævnelsesstedet og resultaterne af den eksamen, der er knyttet til dem, aflyses.
8-) Denne bekendtgørelse offentliggøres også på vores organisations hjemmeside (www.tcdd.gov.tr). Ordren meddeles alle medarbejdere af arbejdspladsvejlederne. også; arbejdsplads opslagstavler, entry-exit døre, evamir bog, sociale faciliteter og andre steder, som personalet kan se.
Klik her for detaljerede oplysninger.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar