Kastamonu Kommune Kabelbaneprojekter Monumenter Højrådets godkendelse

Der er sket nye udviklinger med hensyn til ”Økonomi til projekt for kabelbanelinieprojekter”, som Kastamonu Kommune skal realisere. Det høje monumentråd godkendte ikke det kabelbaneprojekt, der var planlagt bygget mellem slottet og uretårnet.

Med angivelse af, at det område, hvor projektet skal kræves, er et første grads beskyttet område, har myndighederne ikke godkendt, og sagde, at der fortsættes nye arbejder på det område, hvor rebeway-anlægget vil blive bygget. Efter afklaring af emnet vil udbudsmeddelelsen blive afgivet.

myndigheder; Efter færdiggørelsen af ​​placeringen af ​​anlægget vil blive anvendt til godkendelse af High Council of Monuments.

Kastamonu kabelbil projekt introduktion

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar