Meddelelse om udbud: Vedligeholdelse af reparation af saksehoved på Bilecik station

TC STATE RAILWAYS AUCTIONS
1.Bölge Real Estate Construction Directorate-Byggearbejde-Byggearbejde
Anbudsansvarlig: Nevzat KAVLAK
Tender Manager Telefon: 0216 3488020 / 4441
Tender Manager Fax: 0216 3362257
Meddelelsesdato: 17.09.2012 00: 00: 00
Ihale Tarihi:04.10.2012 00:00:00-14:00
Specifikation Pris: 200TL
Udbudsprocedure: Byggearbejder
Tender Emne: Byggearbejde
Registreringsnummer: 2012 / 126278
Mail: melahatturker@tcdd.gov.t
RESTORATION AF BILECIK STATION FRA SCISSORS TIL SCISSORS
GENERELLE DIREKTORAT FOR REPUBLIKKEN TYRKIET
(TCDD) 1. REGIONAL EJENDOM OG KONSTRUKTIONSDIREKTORATET
EF-VEDLIGEHOLDELSES- OG VEDLIGEHOLDEREPARATION AF BILECIK-STATION FRA Saks til saksere ”arbejde Relevante projekter til kulturarv og restaurering, restaurering, genopretningsprojekter, gadesanering, landskabspleje projekter og deres anvendelser og evaluering, bevarelse, transport og udgravningsarbejder Forordning om indkøb af 23. Tilbuddet tildeles ved åben udbudsprocedure (bud-enhedspris).
Tender Registration Number: 2012 / 126278
1 Administrationschef
a) Adresse: TCDD 1. REAL ESTATE AND CONSTRUCTION DIRECTORATE 3. FLOOR TENDER KONTOR NO.308 34716 KADIKÖY / ISTANBUL
b) Telefon- og faxnummer: 2163488020-4441 - 2163362257
c) E-mail adresse:
-
ç) Internetadresse, hvor udbudsmaterialet kan ses (hvis det er tilfældet): www.tcdd.gov.tr
2-Byggearbejde
a) Kvalitet, type og mængde: Vedligeholdelses-, reparations- og anlægsarbejder i historiske stationsbygninger
3-Tender
a) Sted: TCDD 1. REGIONAL DIREKTORAT ASMAKAT MØDEHALL H.PAŞA / KADIKÖY / İSTANBUL
b) Dato og tid: 4/10 / 2012 - 14:00
4. Betingelser i buddet og de nødvendige dokumenter og kriterier, der skal anvendes ved bedømmelsen af ​​kompetence:
a) Sted: BİLECİK
b) Dato for påbegyndelse: inden for 5 dage fra datoen for underskrivelsen af ​​kontrakten
Arbejdssted levering vil starte.
c) Arbejdets varighed: 300 (tre hundrede) kalenderdage fra stedets levering.
4.1. Vilkår og betingelser for deltagelse i buddet:
4.1.1. Certifikat for handelskammer og / eller håndværkskammer og kunsthåndværkere, hvori det er registreret i henhold til lovgivningen.
4.1.1.1. I tilfælde af at være en fysisk person, det dokument, der blev taget fra handelskammeret og / eller industrien, hvor det blev registreret, i det år, hvor den første meddelelse eller udbudsdatoen er registreret,
4.1.1.2. For en juridisk person er den juridiske enhed, der erhvervet fra handelskammeret og / eller industrien, hvori det er registreret i henhold til den relevante lovgivning, året for den første meddelelse eller udbudsdato
Dokument, der angiver, at rummet er registreret.
4.1.2. Signaturerklæring Underskrift, der viser, at han er autoriseret til at byde.
4.1.2.1. I tilfælde af en ægte person, en notariseret underskrift erklæring.
4.1.2.2. I tilfælde af en juridisk person angiver handelsregistret den seneste status, der angiver partnere, medlemmer eller stiftere af den juridiske enhed og embedsmænd i ledelsen af ​​den juridiske enhed, hvis det er relevant, hvis alle disse oplysninger er tilgængelige i en handelsregistertidning, det relevante handelsregister dokumenter og notarized signatur cirkulær af juridisk enhed.
4.1.3. Form og indhold Forslagsbrev fastlagt i administrativ specifikation.
4.1.4. Form og indhold af budbindingen som defineret i den administrative specifikation.
4.1.5. Den administrative specifikation for dette arbejde er 10. forpligter sig til ikke at være i de tilfælde, der er specificeret i artikler.
4.1.6. I tilfælde af at deltage i budet ved fuldmagt, godkendte en notar fuldmagt på vegne af advokaten og notarized signaturerklæring fra advokaten
4.1.7. I tilfælde af, at tilbudsgiveren er et joint venture, erhvervspartnerskabserklæringen, hvis form og indhold bestemmes i den administrative specifikation,
4.1.8. Hele eller dele af det arbejde, der er omfattet af buddet, må ikke udføres til underleverandører.
4.1.9. Hvis det dokument, der er forelagt af den juridiske enhed for at demonstrere arbejdserfaringen, hører til den partner, der har mere end halvdelen af ​​den juridiske enhed, eller hvis begge partnere er ingeniører eller arkitekter og dokumenteret, skal den juridiske enhed være 50-X% 50-partner og handelsregistret i handelskammeret og industrien / handelskammeret certifikat udstedt af embedsmænd eller certificeret revisor eller certificeret revisor efter datoen for den første meddelelse og som viser, at de har oprettet eller blevet partnere inden meddelelsesdatoen.
4.1.10. - Erklæring om juridiske enheder, som det er aktionær eller aktionær med
4.2. Dokumenter vedrørende økonomisk og finansiel kvalifikation og kriterierne for disse dokumenter:
4.2.1 Denne vare er blevet tom.
4.3. Dokumenter relateret til faglig og teknisk kompetence og de kriterier, som disse dokumenter skal opfylde:
4.3.1. . Arbejdet, der udføres af den bydende i den offentlige eller private sektor mindst 15% (percentil) eller overvåget eller forvaltet med mindst 80% (percentil) af den første kontraktværdi for virksomheden i den offentlige eller private sektor for de arbejder, der er omfattet af bud eller lignende arbejder, til gennemførelsesarbejder, 80% af den tilbudte pris, der viser sin erfaring i forbindelse med lignende værker, der er omfattet af buddet, som accepteres som fejlfri af administrationen, og arbejdserfaringscertifikatet i forbindelse med den enkelte kontrakt for det genstand eller lignende værker,
4.3.2. Dokumenter vedrørende tilbudsgiverens organisationsstruktur og personalestatus.
4.3.2.1. Nøgleteknisk personale er ikke påkrævet.
4.3.2.2. Det er obligatorisk at indsende en forpligtelse til at ansætte følgende teknisk personale, hvis kontrakten er tildelt.
Antal:
Titel:
tjeneste:
1
Civilingeniør / Arkitekt
5 år oplevet
Den bydende, der forbliver på budet, skal fremlægge de dokumenter, der viser, at det indgåede tekniske personale er af den kvalitet og det nummer, som ordregiveren har foreskrevet inden for 5 (fem) dage fra datoen for kontraktens underskrift.
4.4. Arbejder, der skal betragtes som lignende værker i dette udbud; I meddelelsen om lignende arbejder, der skal evalueres i arbejdserfaringen i byggearbejder, betragtes B / I-gruppearbejderne og enkle reparationer af ejendomsretlige fast ejendomskonstruktioner relateret til den enkelte kontrakt som lignende arbejde. Under evalueringsprocessen af ​​budene, hvis administrationen anmoder herom, skal bestyrelsesbeslutninger og statusrapporter forelægges som grundlag for arbejdserfaringsattesten. Diplomerne for ingeniør- eller arkitekturdepartementet, der anses for at svare til det arbejde eller lignende arbejde, der er omfattet af buddet, accepteres ikke.
5- Det mest økonomisk fordelagtige tilbud bestemmes kun på prisbasis.
6- Kun indenlandske bydende kan deltage i buddet.
7- Visning og køb af udbudsdokumentet:
7.1. Udbudsdokument, TCDD 1. Regionalt direktorat Fast ejendom og konstruktionsdirektorat3. Det kan ses i rum 308 i Floor Tender Office og kan købes hos TCDD 200.Region Directorate for Financial Affairs Central Teller for 1 (to hundrede) tyrkiske liras.
7.2. Udbudsdokumentet kan ses gratis på ovennævnte adresse. De, der vil byde på bud, er dog forpligtet til at købe det udbudsdokument, der er godkendt af den ordregivende enhed eller deres autoriserede repræsentanter, der har notarized fullmagt.
8- Tilbud, TCDD 1 op til dato og tidspunkt for bud. Regionalt direktorat Fast ejendom og byggeri direktorat Tilbudskontor kan leveres til værelse 308 manuelt eller sendes til den samme adresse med registreret post.
9 - Tilbudsgivere afgiver deres bud i form af budenhedspris over den samlede pris beregnet ved at multiplicere mængden af ​​hver vare og enhedspriserne, der tilbydes for disse forretningsartikler. Efter afslutningen af ​​budet underskrives en enhedspriskontrakt med tilbudsgiveren.
10 - Tilbudsgivere skal afgive en budobligation til det beløb, der skal bestemmes af dem, mindst 3% af budprisen.
11- Gyldighedsperioden for de afgivne bud er 120 kalenderdag fra datoen for budet.
12- Administration kan frit afvise alle bud og annullere bud.
Som 13-konsortium kan de ikke byde på bud.
ANDRE SAGER
1-I dette bud bortset fra bestemmelserne i lov om statsligt udbud nr. 2886 og forbud mod sanktioner og bud, er bestemmelserne i lov om offentlige indkøb nr. og forordningen om indkøb af varer og tjenester til evaluering, bevarelse, transport og udgravning.sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer