Alstom Transport præsenterer sin nye vision for jernbanetransport på Innotrans 2012

18-21 På messen Innotrans, der afholdes mellem september 2012, udstiller Alstom sine produkter på standen 3.2 i hallen 101 og i det udvendige afsnit. Henri Poupart-Lafarge, præsident for Alstom Transport, afholder en pressekonference på 18 tirsdag tirsdag september 15: Room 30 i værelse C i 6.3.
Alstom Transport, 18-21 September 2012 deltager i InnoTrans, verdens største messe for jernbanesektoren i Berlin-Tyskland. Innotrans besøgende vil have mulighed for at udforske Alstoms hele produktsortiment, systemer og udstyr samt møde Alstom Transport eksperter og top management.
I løbet af ugen vil Alstom fremvise de nyeste by-, forstæder-, regional-, fragt- og godstog, herunder løsninger og tjenester på en kreativ måde ved booth 3.2 i hall 101.
Besøgende vil blive introduceret til en ny vision for jernbanetransport gennem en animeret 3-animeret film med Alstoms Citadis Compact, den første model i den nye generation af Citadis produktprogram. Citadis Compact er specielt designet til mellemstore byer.
I udendørssektionen udstiller Alstom Coradia Nordic-pendeltoget G3 / 20. Coradia Nordic-pendeltoget er designet til at imødekomme passagerernes krav med hensyn til komfort, adgang og transport og kan fungere under barske vejrforhold (-35 o C) med miljøvenligt udstyr.
Det andet tog er Citadis Dualis på G1 / 4. Citadis Dualis er et produkt, der kombinerer tog- og sporvognskoncepter, der giver komfortabel og sikker rejse mellem byen og forstæderne.
18 Tirsdag September 15: Henri Poupart-Lafarge, formand for Alstom Transport, afholder en international pressekonference om "Alstom, Design Fluency da at 30. Henri Poupart-Lafarge vil præsentere sine synspunkter på jernbanemarkedet og Alstoms position, ydeevne, strategi, de nyeste innovationer og teknologier, det tilbyder. Pressekonferencen afholdes i pressecenteret i rum C, værelse 6.3.
Du kan følge Alstom Transport på din Twitter konto eller besøge Alstom på 2012, booth 3.2 for at være en del af de øvrige aktiviteter hos InnoTrans 101.
Om Alstom Transport
Sürdürülebilir ulaşım kavramının destekleyicisi olan Alstom Transport; demiryolu sektöründeki tüm sistem, ekipman ve hizmet yelpazesini geliştirmekte ve piyasaya sunmaktadır. Alstom Transport;  demiryolu araçları, sinyalizasyon ve altyapı dahil olmak üzere tüm ulaşım sistemlerini yönetmekte ve  “anahtar teslim” çözümler sunmaktadır. I året 2011 / 2012 solgte Alstom Transport 5,2 milliarder euro. Alstom Transport opererer i mere end 60 lande og beskæftiger 24,700.
 
Tryk på kontaktoplysninger
Aslı Eşbah – Tel: 0216 554 49 44  GSM: 0530 149 46 21
jeg Asli.esbah@Crn.alstom.co
 
Websted: jeg www.alstom.co


 


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer