Udbudsmeddelelse: TCDD modtager 6 togsæt med meget høj hastighed

De nye yht-sæt siemener producerede også indenlandske dele produceret af tyrkiske virksomheder
De nye yht-sæt siemener producerede også indenlandske dele produceret af tyrkiske virksomheder

TCDD İşletmesi Genel Müdürlüğü, Ankara Konya Hızlı Tren Hattının Geliştirilmesi Projesi kapsamında yüzde 5 yedekleriyle birlikte 6 adet çok Yüksek Hızlı Tren Seti ve 1 adet Simülatör Temini ile 7 yıl süreli bakım-onarım ve temizlik hizmeti alacak.

Ifølge meddelelsen i den aktuelle udgave af Official Gazette har TCDDs generaldirektorat anmodet om et lån fra Den Islamiske Udviklingsbank til finansiering af jernbanemoderniseringsprojektet med levering af 5 High Speed ​​Train Sets og 6 Simulator, sammen med 1 procent reserver af en del af det pågældende lån. Det er planlagt at blive brugt til betalinger, der skal foretages under vedligeholdelses- og reparationstjeneste på 7 år.

Tilbudsgivere vil blive tilbudt en forseglet konvolut til at købe tjenesten.

Budet afholdes i overensstemmelse med de internationalt konkurrencedygtige bud og efterkvalificeringsprocedurer, der er specificeret i retningslinjerne for indkøb af varer og værker i overensstemmelse med Den Islamiske Udviklingsbanks finansiering, og skal være åbent for alle budgivere fra lande med de relevante kvalifikationer, der er specificeret i denne vejledning.

Tilbudsgivere skal opfylde de minimumskvalifikationskriterier, der er angivet i udbudsdokumentet for at kvalificere sig til dette tilbud. Et af evalueringskriterierne er kravet om, at tilbudsgiverne har erfaring med to lignende kontrakter til en værdi af mindst 7 millioner euro hver i det sidste 2005-år (2011-180), hvor mindst en af ​​disse kontrakter er vellykket og fuldstændigt afsluttet.

Den fulde buddossier, der er udarbejdet på tyrkisk og engelsk som et sæt, kan købes af interesserede tilbudsgivere af de interesserede tilbudsgivere efter den skriftlige ansøgning fra TCDD General Directorate og mod betaling af et ikke-refunderbart beløb på 10 TL til TCDD Ankara Central Cashier.

Bud åbnes foran tilbudsgiverens repræsentanter og deltagere den 10. oktober i TCDD Enterprise General Directorate, hvor udbudsmaterialet kan undersøges, information om filen kan fås, budkonvolutter leveres og udbudsdossieret kan købes personligt.

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar