Sumela Kloster vil blive bygget til 800 målere

En 800 meter svævebane installeres ved Sümela-klosteret, der ligger i udkanten af ​​Montenegro i Maçka-distriktet Trabzon. Der er bestræbelser på at lette adgangen til Sümela-klosteret, som ligger på en stejl klippe ved foden af ​​Karadağ i Altındere-dalen i distriktet Maçka, og fik lov til at udføre ritualer den 88. august 15 for første gang efter 2010 år.
Han er formand for bestyrelsen for et selskab, der opererer i De Forenede Arabiske Emirater. Uzungol Teleferik Construction Tourism and Energy Industry Trade Limited Company, der blev grundlagt af Necdet Kerem og Trabzon forretningsmand Şükrü Fettahoğlu oktober 15, begyndte at implementere projektet til at bygge en svævebane til Sümela kloster.
Şükrü Fettahoğlu, virksomhedens partner, byen Trabzons Çaykara-distrikt i Uzungöl by 2 tusind 403 meter afstand blev etableret for at gennemføre kabelbaneprojektet, men anmodningen fra Trabzon guvernør Recep Kızılcık sagde, at arbejdet med at etablere en svævebane i Sumela klosteret.
Fettahoğlu erklærede, at dem, der vil se Sumela-klosteret, led af transportpunktet og sagde: galde Selv jeg har problemer med at gå dertil. Det er meget vanskeligt at gå til klosteret. Sumela kloster er meget rig med hensyn til besøgspotentiale. Det er et hellig sted for kristne ..
Fettahoğlu, idet man tager højde for de besøgende 700's potentiale, afhængigt af det område, der skal tildeles 800 meter, der er planlagt til at bygge en svævebane, og forklare, ”Kabelbanetransport vil blive udført. Der er ingen social facilitet i projektet. Fordi der er sociale faciliteter til rådighed. Derfra kan borgerne imødekomme deres behov, ”sagde han.
Fettahoğlu forklarede, at svævebanen vil blive installeret i afstanden fra hovedporten til sletten under masjiden.
Maliyet Omkostningerne ved ropeway-projektet, der skal bygges ved Sumela kloster, er 7 millioner pund. Vi vil starte arbejdet med det samme. Vi planlægger at afslutte elevatoren i denne vintersæson og træne den til sommersæsonen. Hver person, der kommer til Uzungöl, rejser helt sikkert til Sumela, der kommer til Ayder, går til Sumela. Fra dette perspektiv er Sümela kloster et vigtigt turistområde for vores region. Vi gennemfører vores projekt i denne retning. Jeg tror, ​​at antallet af besøgende til Sümela kloster vil stige, når transportpunktet fjernes.sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer