Hvad er stolelift?

Hvad er stolelift?
De, der er installeret i skisportsstederne, er for det meste stole, mens de der arbejder mellem lejre og bosættelser, hovedsagelig er små hytter. I nogle lande kaldes hytten Gondola eller Telekabin. På nogle steder kan både stole og hytter være placeret på samme linje. Stolhefterne er opdelt i 2-typer med faste og aftagelige klemmer. Faste Clamlift stolelifter bruges med maksimale 3 MT / sek hastighed og 2 / 4 / 6 sæder. Aftagelige stolelifte med høj hastighed og kapacitet kan bruges med 6 mt./sn speed og 4 / 6 / 8 sæder.
de længste skilift campingpladser i Uludag Bursa i Tyrkiet er etableret mellem Çobankaya med Sarıalan. Linjens længde er 3.000 meter. Denne stolelift består af både 2 hytter og stole til to personer.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar