Der installeres en svævebane i Sumela-klosteret

Sumela kloster Trabzon
Foto: Wikipedia

800-meter svævebane vil blive installeret på Sumela-klosteret i udkanten af ​​Montenegro i Maçka-distriktet i Trabzon.
Sümela-klosteret, der ligger på en stejl klippe i udkanten af ​​Montenegro, beliggende i Altındere-dalen i Maçka-distriktet i Trabzon og får lov til at afholde et ritual for 88 i august 15 for første gang efter 2010 års pause, gennemføres for at lette adgangen til klosteret.


Han er formand for bestyrelsen for et selskab, der opererer i De Forenede Arabiske Emirater. Uzungol Teleferik Construction Tourism and Energy Industry Trade Limited Company, der blev grundlagt af Necdet Kerem og Trabzon forretningsmand Şükrü Fettahoğlu oktober 15, begyndte at implementere projektet til at bygge en svævebane til Sümela kloster.

Şükrü Fettahoğlu, virksomhedens partner, byen Trabzons Çaykara-distrikt i Uzungöl by 2 tusind 403 meter afstand blev etableret for at gennemføre kabelbaneprojektet, men anmodningen fra Trabzon guvernør Recep Kızılcık sagde, at arbejdet med at etablere en svævebane i Sumela klosteret.

Fettahoğlu erklærede, at dem, der vil se Sumela-klosteret, led af transportpunktet og sagde: galde Selv jeg har problemer med at gå dertil. Det er meget vanskeligt at gå til klosteret. Sumela kloster er meget rig med hensyn til besøgspotentiale. Det er et hellig sted for kristne ..

Fettahoğlu, idet man tager højde for de besøgende 700's potentiale, afhængigt af det område, der skal tildeles 800 meter, der er planlagt til at bygge en svævebane, og forklare, ”Kabelbanetransport vil blive udført. Der er ingen social facilitet i projektet. Fordi der er sociale faciliteter til rådighed. Derfra kan borgerne imødekomme deres behov, ”sagde han.

Fettahoğlu forklarede, at svævebanen vil blive installeret i afstanden fra hovedporten til sletten under masjiden.

”Omkostningerne ved kabelbaneprojektet, vi bygger til Sümela-klosteret, er 7 millioner TL. Vi begynder at arbejde med det samme. Vi planlægger at færdiggøre kabelbanen denne vintersæson og hæve den til sommersæsonen. Hver person, der kommer til Uzungöl tager bestemt til Sümela, og de, der kommer til Ayder, skal gå til Sümela. Fra dette synspunkt er Sumela kloster et vigtigt turistområde for vores region. Vi gennemfører vores projekt i denne retning. Jeg tror, ​​at antallet af mennesker, der besøger Sümela kloster, vil stige, når transportpunktet forsvinder. - F5Nyhederchat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar