Meget højhastighedstogbud - Ankara Konya Højhastighedstogslinje 6 Højhastighedstogsæt Købstilbud

YHT
YHT

Meget højhastighedstog: Budet, der omfatter køb af 6 meget højhastighedstogssæt til Ankara-Konya High Speed ​​Line, blev indsendt af 4-firmaet, mens det laveste bud kom fra det kinesiske firma CNR med 263 millioner 510 tusind 757 dollars.


Republikken Tyrkiet statsbaner (TCDD) Generaldirektoratet, Ankara-Konya højhastighedstog (YHT) at imødekomme den stigende efterspørgsel på linje og nummeret 6 ordre på at øge antallet af flyvninger i meget høj hastighed togsæt køb i tilbuddet, herunder 4 fast tilbud, mens den laveste Tilbuddet kom fra det kinesiske firma CNR med 263 millioner 510 tusind 757 dollars.

Inden for rammerne af Ankara-Konya High Speed ​​Train Line-projektet blev TCDD tildelt budet om 5-årige vedligeholdelsesreparationer og rengøringstjenester med 6 højhastighedstogssæt og 1-simulatorer med 7-sikkerhedskopier.

Udbuddet, der blev udsat to gange før, blev afholdt i TCDD-mødelokalet under kommissionsformandskab af Turgut Fabric, leder af TCDD-materialeafdelingen. Der blev modtaget 2 bud fra det kinesiske CNR-selskab, det tyske Siemens-selskab, det franske Alstom-selskab og den canadiske Bombardier og italienske Ansaldo. I det bud afgav det kinesiske firma CNR det laveste bud med 4 millioner 263 tusind 510 dollars.

Jolle, Siemens 244 millioner 907 tusind 795 euro, Ansaldo-Bombardier forretnings partnerskab 317 millioner 45 tusind 700 euro, Alstom er 388 tilbød million 859 tusind 32 euros tilbud.

Udbudsprojektet vil også evaluere mange kriterier som antal pladser, omkostningerne ved energi og bestemme det mest hensigtsmæssige bud. Efter godkendelse af TCDD's bestyrelse, vil buddet blive afsluttet.

Generaldirektoratet for TCDD anmodede om et lån fra Den Islamiske Udviklingsbank til finansiering af Jernbane Moderniseringsprojektet, herunder 5 højhastighedstogssæt og 6-simulatorer med 1-simulatorer og 7-årig vedligeholdelse og rengøring af en del af lånet. det var planlagt til at blive brugt til køb af tjenester.

NYE Sæt vil blive hurtigere

Togsætene, der i øjeblikket anvendes på Ankara-Konya YHT-linjen, er i stand til at fungere med en maksimal hastighed på 300 kilometer pr. Time og arbejder med en drifthastighed på 250 kilometer pr. Time.

De nye togsæt vil have en maksimal hastighed på 350 kilometer i timen og køre med en drifthastighed på 300 kilometer pr. Time.

1 time 30 minutter mellem de to provinser, Ankara-Sincan vil være i drift mellem færdiggørelsen af ​​hovedstaden 1 timer 20 minutter, 350 kilometer i timen med idriftsættelse af YHT 1 time 15 timer vil blive reduceret til minutter.

YHT-flyvninger mellem Ankara og Konya startede med en gensidig 8-ekspedition for at imødekomme den stigende efterspørgsel, den gensidige 14-ekspedition i december sidste år. Senere, med tilføjelsen af ​​to flyvninger, i øjeblikket den daglige fælles 16-linie, aktiveres de nye sæt, hvor antallet af rejser vil blive øget til 30 i første omgang.

Efter afslutningen af ​​Ankara-Istanbul YHT-linjen er antallet af gensidige flyvninger planlagt at nå 40.

De nye togsæt, der skal betjenes på Ankara-Konya YHT-linjen, har kapacitet på 480-sæder.chat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar