Ankara Istanbul High Speed ​​Train Project (Video)

Ankara Istanbul High Speed ​​Train Project
Ankara Istanbul High Speed ​​Train Projekt omfatter opførelse af en ny højhastighedstog med højhastighedstog, alt elektrisk og signaleret, som er uafhængig af den eksisterende linje og er egnet til 533 km / h-hastighed på 250 km.
Efter afslutningen af ​​projektet reduceres afstanden mellem Ankara og Istanbul til 3 timer. Det sigter mod at øge andelen af ​​jernbaner, som er 10 procent inden for persontransport på denne rute, til 78 procent. vil komme i position. Med dette projekt, der forbinder de to største byer i vores land, øges social, økonomisk og kulturel udveksling mellem byer, og det vil være klar med transportinfrastrukturen i vores land, som er i færd med at blive medlem af EU.
Projektet 10 består af separate dele;
• Ankara-Sincan: 24 Km
• Ankara-High Speed ​​Train Station
• Sincan-Esenkent: 15 Km
• Esenkent-Eskişehir: 206 Km
• Eskişehir Station
• Eskişehir-İnönü: 30 Km
• Inonu-Vezirhan: 54 Km
• Vezirhan-Köseköy: 104 Km
• Köseköy-Gebze: 56 Km
• Gebze-Haydarpaşa: 44 Km
Ankara Istanbul High Speed ​​Train Projekt vil blive gennemført i to faser. Den første fase af projektet, Ankara-Eskişehir High Speed ​​Line, blev åbnet i 2009. Opførelsen af ​​Eskişehir Istanbul-linjen, anden fase af projektet, fortsætter. Stiftelsen Köseköy-Gebze Stage blev lagt på 28.03.2012.
Da den 44 km lange Gebze-Haydarpaşa-del af linjen bliver til en overflademetro med Marmaray-projektet, vil den blive bygget inden for Marmaray-projektet.
Sincan-Esenkent og Esenkent-Eskişehir Lines blev bestilt.

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar