Railway News | Ray News | Ray Tender | jernbane Tyrkiet

De første nyheder, der kommer til at tænke på, når det kommer til jernbanenyheder, er Ray News 31.12.2012. 1 er stolt af at tilbyde uafbrudt service med mere end 11 nyheder, 10.000 årlige jernbanenyheder arkiv, mere end 10 virksomhedsoplysninger og aktuelle nyheder i en månedlig periode.
Tyrkiet jernbanemarked af næsten 1 år siden, nåede vi vores mål 70%. Det næste mål for at opnå en aktiv del på vegne af andre skinnesystemer på verdensmarkedet Tyrkiet. Om dette emne på engelsk raillynews arbejder med RayHaber yakidna vil være med dig som en trykt publikation.
Da Özen Media Group fortsætter med at blive et jernbanemagasin, vil vi give information om vores 2 månedlige nyhedsmagasin, som udkommer en gang om måneden.
Du vil kunne følge buddene og resultaterne af tilbudene på vores hjemmeside, hvor du kan følge alle former for jernbanesystemnyheder på den nationale og internationale platform. 1 December Start prøveversion på 2011 RAYHABERer nu nummer et i sektoren med indhold, der er beriget hver dag!

Premierminister Erdogan meddelte planer om at bringe højhastighedstog i 2023 by af 29 og lovede at bygge 10 tusind kilometer jernbaner i denne periode. 45 er alt, hvad du leder efter i denne store industri, der er planlagt til at investere $ milliarder RAYHABERDu finder det.
Mere end tusind 2-virksomheder, der opererer inden for dette felt i ind-og udland, vil blive indekseret på vores hjemmeside. Hvis du vil fremme din virksomhed mere effektivt, så kontakt os venligst:
Tel: + 90 224 441 0 414
Fax: + 90 224 441 0 818
kommunikation @rayhaber.com
Vær den første til at kommentere

Yorumlar