Hvad er Başkentray Project?

baskentray ozgunes stopper ikke tilgængelig i måneder
baskentray ozgunes stopper ikke tilgængelig i måneder

Med Başkentray-projektet når Ankara-Sincan forstæderlinjen metrostandarden. Som et resultat af de arbejder, der skal udføres på den eksisterende jernbanelinje for at aflaste hovedstadens jernbane- og vejtrafik, vil forstæderlinjen blive bragt til metroen standard, jernbane under og overfarter og broer bygges af Ankara Metropolitan Kommune og alle overfarter fjernes. Hovedstadens jernbane- og vejtrafik vil blive lettet, når Başkentray-projektet er afsluttet.

Når Baskentray er forbi, 15 pr. Minut, en halv time, ikke engang timetimer undtagen spidsbelastningstimer, løftes hvert 2.5 minut et tog i hovedstaden Ankara og 200 tusind mennesker transporteres om dagen.

Med Başkentray-projektet vil planovergangene mellem Kayaş-Ankara-Sincan, som er en af ​​de største invitationer til trafikulykker, især ved gårdkryds, være historie, og der skal bygges nok undergange og overfarter i Başkentray-projektet til at lette vejkøretøjstrafikken.

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar