TÜBİTAK lægger flyvetog til Vision 2023

tubitak ucan tog sætter sin vision i video
tubitak ucan tog sætter sin vision i video

Karadeniz Teknisk Universitets Fysikafdeling Superledningsforskningsgruppens 4-årlige projekter blev tildelt 2 millioner TL af TUBITAK og sat i institutionens 2023-vision.


KTU Department of Physics Superconductivity Research Group, der nåede hastighed på 586 km i timen efter det projekt, de arbejder på i fire år, og de tilbyder prototype med magnetisk jernbanetog på et stigende stiområde på 2 cm Tyrkisk videnskabelig og teknologisk forskningsinstitution. TÜBİTAK, der fandt projektet vellykket, vil levere 2 millioner lire til det flyvende togprojekt og sætte det i visionen fra 2023.

Prototypen på 4 meter af magnetskinnetoget, som er født fra Crystal Growth Project i det 2-årige projekt fra KTÜ Physics Department Superconductivity Research Group, er ekstremt vellykket. Toget, der har en krystalmasse på bunden, kan gå op til 2 cm fra skinnerne ved at tilvejebringe nul friktion.

Den første prototype maglev udført af Department of Physics Superconductivity Research Group K tog i Tyrkiet, Tyskland, og bruges i Kina.

Den forberedte prototype vil blive prøvet at blive implementeret med støtte fra TÜBİTAK. Samtidig begyndte boremine at blive brugt i studiet af magnetskinnetog.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer