Süleyman Karamana Takket være besøg fra Kony (Photo Gallery)

Konya Tak til Süleyman Karaman
Efter Ankara-Konya begyndte Eskişehir-Konya High Speed ​​Train-linjen at tjene med styrkelsen af ​​YHT-forbindelsen Konya, og TCDD-embedsmænd delte glæden. Konya delegation bestående af deputerede, lokale administratorer og repræsentanter for civilsamfundet besøgte TCDD General Manager Süleyman Karaman på sit kontor og takkede ham.


Tyrkiets 3. YHT linje Eskişehir-Konya 23 marts 2013'te officielt begyndte at servicere Konya glæde druknede. Konya-parlamentsmedlemmer, borgmester Tahir Akyurek og en delegation, herunder formanden for råvareudvekslingen Selcuk Ozturk, generalsekretær Suleyman Karaman, TCDD, besøgte på sit kontor. Takket være deres tilfredshed med åbningen af ​​linjen takkede Konya-delegationen Karaman og understregede, at den anden YHT-linje vil bidrage til byens sociale, økonomiske og kulturelle aspekter.

Efter Konya-Ankara YHT linje, Konya-af Eskisehir linje, officielt hovedstaden i civilisationer med åbningen af ​​transporten noterer provinsen er forbundet med hinanden ved nu fred bro, gæsterne bliver Tyrkiets jernbane base i vores land Konya s voksende økonomi, at han ville producere mere merværdi . Ankara-Istanbul YHT-linjen åbnes i slutningen af ​​året, og andre projekter, der skal tages i brug med den nye by, vil ikke blive kaldt kun 'granary' Konya-delegation. Mevlana tolerance spredes til hele verden hurtigere med YHT.

TCDD General Manager Süleyman Karaman understregede, at Ankara-Konya-linjen blev bygget helt sammen med tyrkiske ingeniører og arbejdere og sagde, at Konya har en særlig betydning for jernbanerne. At sige, at YHT-linjer signifikant styrker Konyas forbindelse med Ankara, Eskişehir, Karaman og Bursa, sagde Karaman, "Den samlede befolkning i disse byer overstiger 10 millioner. Deres økonomiske, kulturelle og sociale strukturer bliver mere dynamiske.

I slutningen af ​​besøget fremlagde TCDDs generalsekretær Karaman, som gav Serkisof ure til sine gæster, forskellige gaver, som er byens symbol.Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar