Feverish Arbejde i Kayseri Rail System Construction

Feverish Arbejde i Kayseri Rail System Construction
Jernbanesystemprojekt 2. Bygge- og anlægsarbejder inden for infrastruktur og jernbaneudlægning skrider hurtigt frem på ruten İldem. 5 transformatorbygning, 3 vandtank, 1 teambuilding og skæringspunkterne på skinnesystemet er planlagt afsluttet inden for 2 måneder.

RAYLI-SYSTEM PÅ UNIVERSITET

Projektet 3. Mens infrastrukturbygning og jernbanearbejdningsarbejder i vid udstrækning er afsluttet i den del af sektionen mellem Köşk-kvarteret og universitetet, der dækker ruten University-Talas, udfører jernbanesystemteamene et feberarbejde på universitetet i disse dage.

I henhold til planen vil jernbanelinjeprocessen på Erciyes University blive afsluttet på kort tid, fx 1 måneder.

Viserektor ved Erciyes Universitet, der afgav en redegørelse om arbejdet med jernbaneanmodningen inden for universitetet. Dr. Hasan Yetim; System Jernbanesystemet er et af de transportmidler, der kræves af dagens samfund. I øjeblikket er der omkring 45 tusind studerende og tæt på 5 tusind personale. I betragtning af at universitetscampus er et område, hvor 50 tusind mennesker konstant transporteres, er passagen af ​​jernbanesystemet gennem universitetet en passende beslutning. Når arbejdet er forbi, har jeg til hensigt at bruge jernbanesystemet. Jeg er sikker på, at mange mennesker vil tænke som mig ..

Inden for disse undersøgelser arbejder omkring 200-personale dag og nat med skiftesystemet, når det er nødvendigt.

Kayseri 2. og 3. I konstruktionen af ​​jernbanesystemet er det målet at starte testkørsler den 2013 december.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar