Togdrivere, der bestod den nationale kvalifikationseksamen, modtog kvalifikationscertifikat

Se binalis fulde profil
Se binalis fulde profil

Minister for transport, søfartsanliggender og kommunikation Binali Yildirim roste udviklingen i jernbanerne i de sidste 10 år. Yildirim understregede, at jernbanernes akkumulerede problemer er løst i de sidste 10 år. Vi har efterladt mange lande bagud med hensyn til jernbane og højhastighedstog. Jeg vil gerne takke alle jernbanerne for at have gjort os stolte af vores mennesker. Hvad vi gør med jernbanerne er mindre. ”

Styrkelse Vocational Qualifications Authority og National Qualifications System i Tyrkiet Project, som blev implementeret "NQS og VOC-TEST Centre Etablering af jernbanesektoren Project", det afsluttende møde Tower restaurant i Ankara Station-området. Ministeren for transport, maritime anliggender og kommunikation, Binali Yıldırım, i programmet, TCDD-udvikling og TCDD-personale, solidaritet og bistand, TCDD-stiftelsen, jernbanetransportsystemer og industriforeninger (RAYDER) og Jernbanetransportforeningen (DTD) oprettet i Ankara af RAYTEST Train Machinist gav kvalifikationscertifikatet til de maskinister, der bestod den nationale færdighedstest med succes.

INVESTERING I Mennesker er vigtig

Minister Yıldırım talte i sin tale ved ceremonien meget om udviklingen i jernbanerne. Jernbaner 10,5 år, Yildirim sagde, at en masse arbejde at gøre, Tyrkiets High Speed ​​Rail til (YHT) opnås i denne periode, 100 år, det fornyede de uberørte linjer, blev lavet ny vej, 3 opdateres til jernbanevognen, der bruges af verdens lande og udviklingen af ​​den indenlandske jernbaneindustri Han understregede, at der blev taget vigtige skridt til Yıldırım sagde, at de fjernede de akkumulerede problemer i jernbanerne fra fortiden, ”Fornyelse af gryden garanterer ikke madens smag. Det er kokken, der smager maden, ikke selve gryden. Ligesom smagen af ​​måltidet gives af kokken, bestemmer folk servicekvaliteten i jernbaner. Det osmanniske imperium grundlagde verdensimperiet ved at handle med filosofien 'Ære folket, så staten vil herliggøre'. Vi har vedtaget dette. Investering i mennesker er en investering i fremtiden, investering i mennesker er den største investering i landet. Levetiden for skinner, lokomotiver, tog og bygninger, vi køber, er alle klare. Men vores investering i mennesker er en investering, der varer evigt fra generation til generation, ”sagde han.

CERTIFIKATIONSPROJEKT VIL LEVERER VIGTIGE YDERLIGERE TILSÆTNINGER

NQS og VOC-TEST Centre Etablering af jernbanesektoren minister Yıldırım også påfaldende, at oplysninger om projektet, faglige kvalifikationer, afprøvning og understregede, at Tyrkiet var sent om certificering. Som et resultat af dette understregede Yildirim, at han blev konfronteret med store omkostninger og sagde: uz Vi laver jernbaner. Vi stræber efter certificering, så længe vi gør jernbane. Han kommer og går i flere måneder og prøver. Du tigger foran mændene, 'hvad sker der, vi åbner linjen', siger du. De sutter fyrens mælk til certificering. Hvis du kender jobbet, bliver dit job lettere. Hvis du er afhængig af sådanne spørgsmål, forhindres din udvikling, og omkostningerne stiger. Den vigtige ting er, at du bliver identificeret af nogen. Udviklede lande ønsker ikke, at du går fremad. Han gør sit bedste for at forhindre dig i at bruge teknologien. Men hvis du har din kilde og dine svedige mennesker, kan de ikke modstå dig meget. Fyrene siger, at vi ikke gør, hvad vi har brug for. 50 år er dette land gået sådan. Pengene er sådan på den måde, marinaerne på den måde. Projektet er meget vigtigt i denne henseende. Resultaterne af dette projekt giver meget større merværdi end projektet. Fordi Tyrkiet nu siger har jeg også. Lad alle gøre det, lad os gøre det, kombinere vores styrke og støtte det, der er nødvendigt. Tyrkiet i en ideel beliggenhed for denne virksomhed. Det er også vigtigt, at certificeringsprojektet falder sammen med liberaliseringen af ​​jernbaner. Dette er teamwork. Alle hand i hånd med hinanden syntes et smukt projekt. Jeg takker alle, der har bidraget

TAKK TIL JERNBANE, SOM GIVER EN STOR PRIS TIL VORES MENNESKER

”Hvis jernbanerne ikke gjorde krav på dette job, kunne vi ikke tale om højhastighedstoget, de fornyede veje eller den moderne jernbaneproduktion, sagde Bakan Yildirim. Minister Yıldırım fortsatte sin tale på følgende måde: ”England diskuterer højhastighedstoget, og der er ingen USA i USA. YHT fra Ankara til Eskişehir amerikansk bureaukrat på højt niveau, 'YHT var meget smuk,' siger han. Jeg vil gerne takke alle jernbanerne for at få denne stolthed til at leve for vores folk. ”

Han minder om, at jernbanerne blev liberaliseret, sagde Yıldırım, at dette projekt ikke kun er rettet mod TCDD's generaldirektoratets medarbejdere. Yildirim sagde, değerlendir Vi vil bygge mindst 5 tusind 2 kilometer højhastighedstoglinjer i det næste 500 år. Med hinanden i Tyrkiets vært for 37 14 million indbyggere opfindelse, vil vi have en hurtig tog, "sagde han.

INGEN KAN STOPPES

Minister Yıldırım erklærede, at udviklingen af ​​jernbanerne fortsætter og sagde: ”Nu er hjulet vendt, og momentumet er begyndt at stige. Efter det, hvem der vil stoppe. For nu tror de fleste jernbaner. Vores nation har været lidenskabelig omkring jernbaner siden umindelige tider. Selvom jernbanerne ikke er i stand til at betjene, hævder de det stadig. Fordi jernbaner ikke kun er transport, men også folklore, kultur og symbol for uafhængighed i dette land. Hvad vi gør med jernbanerne er mindre. Det var ikke muligt at eliminere forsømmelsen af ​​årene i løbet af 10-året, men vi er ude af vejen. ”

CERTIFIKATION AF JERNBANE VIL GÆRE I DETTE SYSTEM

TCDD generaldirektør Süleyman TCDD Staff Foundation til at tilbringe en National Vocational Qualification System Projekt gennemføres, hvis Karaman at gennemføre de erhvervsmæssige standarder og anvendes i EU-landene i Tyrkiet certificeringssystem, RAYDER og Jernbane Transporter sagde de skaber RAY-test består Association. Karaman udtrykte, at de lavede definitionen af ​​18-erhvervet, der blev udført på jernbanerne og bestemte deres standarder, og erklærede også, at de etablerede eksamens- og evalueringscenteret samtidig. Karaman, "Efter dette vil både den offentlige og den private sektor af de mennesker, der udøver erhvervet jernbanecertificering, blive leveret gennem dette system," sagde han.

Karaman sagde, at de realiserede projektet ved hjælp af førtiltrædelsesmidler, sagde Karaman, at kun 323 tusind euro af projektets omkostninger på 45 tusind Euro opfylder TCDD Foundation.

Muhsin Altun, leder af Central Finance and Contracts Unit, Bayram Akbas, præsidenten for den erhvervsmæssige kvalifikationsmyndighed, holdt også en tale i slutningen af ​​programmet. Yıldırım, der gav sine certifikater til maskinisterne Murat Yılmaz og Metin Gedik på vegne af 10-maskinist, der ikke kunne deltage i programmet, fordi han var i embedet, sagde: ”Maskinisterne arbejder hårdt. De har ikke engang tid til at få et certifikat. Må Allah hjælpe dig .. Minister Yıldırım inviterede derefter projektets interessenter til scenen. Ceremonien sluttede efter udstedelsen af ​​gensidige plaques.

RAYTEST GÆR EKSAMEN- OG CERTIFICATIONSAKTIVITETER FOR JERNBANE

For at imødekomme behovene hos kvalificeret og certificeret personale i jernbanesektoren til at gennemføre eksamener og personalecertificeringsaktiviteter; RAYTEST, oprettet som en del af cd-oprettelsen af ​​det nationale kvalifikationssystem og test- og certificeringscenter i jernbanesektoren ğı, hvor TCDD deltager som associeret, blev etableret den 02 marts 2013 i samarbejde med TCDD Foundation, RAYDER og DTD. De nationale standarder for 277.458-erhvervet blev bestemt inden for rammerne af projektet, som blev støttet af EU- og 17 Euro-tilskudslån. RAYTEST arrangerer eksamener i henhold til kriterierne, der er defineret i den nationale kompetence og bidrager til udviklingen af ​​sektoren ved at udføre undersøgelser og certificeringsaktiviteter for jernbanepassagererne.

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar