UTIKAD Erkeskin Formand: På vegne af Tyrkiet og Logistik Industri Vigtigt Step Atıldı

UTIKAD Erkeskin Formand: På vegne af Tyrkiet og Logistik Industri Vigtigt Step Atıldı
Istanbul Port Authority Miami-Dade Dante B. Fascell Port mellem International Brotherhood Havne deltager i traktaten undertegnelsesceremonien UTIKAD præsident Turgut Erkeskin, aftale Tyrkiet-amerikanske handelsforbindelser er ved at udvikle i retning af et vigtigt skridt med angivelse, sagde logistikbranchen af ​​stigningen i aktivitet mellem de to porte vil positivt påvirke .


Mustafa Azman, vicegeneraldirektør for søfartshandel, Willy Gort, repræsentant for byen Miami, J. Eduardo Torres, det amerikanske handelsministerium Syd-Florida, Charlotte Gallogly, præsident for Miami World Trade Center, Ralph, Wind-Solar Energy Consultancy Company. A. Calleja og det tyrkisk-amerikanske handelskammer, Florida-direktør Fatih Beyhan og UTİKAD-formand Turgut Erkeskin, der repræsenterer den tyrkiske transport- og logistikbranche.

Den internationale søsterhavnsaftale blev underskrevet af Gani Aygün, havneformand for havnen i Miami og Eric Olafson, den mellemstatslige forbindelseschef i Miami havn.

Aftalen sigter mod at øge passager- og godstrafikken i havne ved at tilvejebringe gratis og uhindret deling af information om fragt- og krydstogtsektorer i hver havn, tidligere statistiske oplysninger, planlagte udvikling af havneinfrastruktur og generel markedsundersøgelse.

Gani Aygün holdt en tale efter underskrivelsesceremonien og holdt information om den tyrkiske maritime handelssektor, de økonomiske udsigter fra Istanbul og Istanbul Havnemyndighed. Med denne aftale, der sigter mod at videreudvikle handelen mellem de to lande, sigter denne aftale at udvikle og udvide den gensidige forståelse og samarbejde mellem begge havne vil nu gennemføre fælles aktiviteter og programmer for at dele faglig ekspertise.

YDERHANDEL OG MARITIME AKTIVITETER
Hvem deltog i undertegnelsesceremonien på vegne af industrien UTIKAD formand Turgut Erkeskin trods igangværende strategiske forhold mellem handel amerikanske Tyrkiet stadig komme til det ønskede niveau, sagde aftalerne sagde maritime aktiviteter og handel vil føre til udvikling mellem de to lande.

Turgut Erkeskin erklærede, at denne aftale, der forbinder Istanbul og Miami, der forbinder kontinentene, vil give vigtige bidrag til godstransport og passagertransport mellem de to lande, og at aftalen er vigtig med hensyn til at åbne den tyrkiske transport- og logistiksektor for nye markeder.

“TURKISKE LOGISTIKBILLEDER SKAL OPRETTES”
UTIKAD-præsident Turgut Erkeskin sagde, at UTIKAD, der med succes repræsenterer den tyrkiske transport- og logistik-sektor i ind-og udland, lægger stor vægt på aftalerne, der sigter mod at øge samarbejdet mellem lande og sektorer, og sagde: ”Som en forening fra mange lande i verden, især fra europæiske lande. Vi kommer sammen med sektorforeninger og havneoperatører for at indgå aftaler om udvikling af samarbejde mellem parterne, for at producere fælles projekter for fremtiden og planlægge arbejder. Disse forbindelser og aftaler har bidraget til væksten i den tyrkiske transport- og logistikssektor og har samtidig gjort det muligt for vores eksportører at nå nye markeder hurtigere og med mere konkurrencedygtige omkostninger. ”

Understreger, at ceremonien på bulunduklarını og Økonomiministeriet initiativ til at etablere de tyrkiske logistikcentre i USA i vurderingen af ​​logistikbranchen med den amerikanske delegation Miami-Dade Dante B. Fascell mødt med interesse af delegationen fra UTIKAD udtalelser, der kan føre havnen Turgut Erkeskin, "Tyrkiet, Fra året 2012 har en samlet handelsvolumen på USD billioner, er der kun lidt eller ingen eksport til USA. Logistikcentre, havne og lufthavne mellem de to lande vil fjerne hindringerne for udviklingen af ​​samhandelen mellem de to lande. ”

UTİKAD INTERNATIONAL TRANSPORT OG LOGISTIK SERVICE LEVERANDØRER FORENING


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer