Busruter Skift i Izmir

Busruterne skifter i Izmir: En del af Mehmet Akif Street er lukket for trafik, og busruterne skifter. Regnvandskanal i İzmir Metropolitan Municipality İzsu Generaldirektorat 2. Inden for rammerne af scenearbejdet vil den del af Mehmet Akif Street mellem Namık Kemal Street og Cemil Şeboy Street, hvor Şirinyer İzban Station er placeret, blive lukket for trafik på 3 august lørdag.
ESHOT buslinjer, der bruger den lukkede gade, er placeret i retning af ESHOT bus linje til ruten og til ruten til Eshot bus linje nr. Efter Menderes Street, Gürçeşme Street, Namık Kemal Street og Nato Junction; Efter Nato Junction blev Akdoğan Street, 36 Street, Aydın Hatboyu Street, 70 / 72 Street, Koşuyolu Street og Menderes Street midlertidigt ændret under arbejdet. Linjerne, hvis ruter er blevet ændret med færdiggørelsen af ​​kanalværkerne, vil fortsat fungere over de gamle ruter igen.
chat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar