TCDD Foundation Foundation Raytur giver hjemlige og oversøiske turmuligheder

TCDD Foundation etablerer Raytur indenlandske og udenlandske ture: TCDD Foundation Establishment Raytur tilbyder fortsat forskellige rejsemuligheder og organiserer en tur i Centraleuropa og Polen af ​​privat sengetog. 16 dagstur giver 7 mulighed for at se landet sammen.
Ifølge erklæringen fra TCDD starter Raytur, der tidligere gennemførte GAP-, Sortehavs- og Balkan-ture med tog, fra Sirkeci Station den 4. oktober 2013 og giver mulighed for at se Bulgarien, Rumænien, Ungarn, Slovakiet, Polen, Tjekkiet og Østrig. det vil tage dage. Prisen på turen, der er organiseret som helpension uden ekstra, er 15 tusind 3 euro pr. Person i dobbeltværelse. Ud over glæden ved private togrejser tilbyder Raytur muligheden for at lære historien, kulturen og køkkenet i de byer, der dækker turen, at kende og tilbyde minikøleskab, håndvask og toilet og brusebad i hver vogn.sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar