Northern Marmara Highway Project er i gang (Video)

Northern Marmara Motorway Project arbejder fortsat: 29. Bosphorus Bridge Northern Marmara Motorway Project, hvis fundament blev lagt den 2013. maj 3, fortsætter. Broen, hvis konstruktion startede på den nordlige side af Bosporus, der vender ud mod Sortehavet, dækker ruten mellem landsbyen Garipçe i Europa og Poyrazköy i Anatolien. Volvo konstruktionsudstyr, som er distributørskabet for ASC Türk, finder sted i marken med alle sine segmenter på hvert trin i projektet Ada Metal ve Madencilik A.Ş., der fortsætter sine aktiviteter på Demirciköy Construction Site inden for projektets anvendelsesområde. Daglig leder Bekir Onat; Mens Volvo mærker sin vægt i byggesektoren, projektet og projektet, vurderer han som brand byggemaskinerne med ordene “de giver en fuldstændig brændstofbesparelse”. Bekir Onat fortæller, at industrien har ændret sig hurtigt siden 1989, da han slugte støvet på byggepladsen. ”Det har været 24 år, og det fungerer utroligt forandret i Tyrkiet siden første dag. Arbejdet, maskinkraften og muligheden for at finde kvalificeret personale i disse år kan ikke sammenlignes med i dag. Tidligere var medarbejderne som sæsonarbejdere. Da forretningssæsonen var forbi, var der operatører, der forhandlede. Nu er det muligt at finde kvalificeret personale. Operatører, der arbejdede med latterligt lave lønninger i 90'erne, bliver nu meget godt betalt. Uprofessionelt arbejde er blevet fuldt professionelt.sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer