Udbudsbekendtgørelsen: Hest Mah - Inter Cengiz Topel Lufthavn Light Rail Transit System (LRT) Linie Indledende Design og forundersøgelser Forberedelse Engineering Services business konsulentydelser (AUKTION annulleret)

Kocaeli Metropolitan Municipality Atalar Mah - Cengiz Topel Lufthavn Lys Rail System (LRT) Line Foreløbige Projekter og Forundersøgelser Engineering Services Rådgivning
KOCAELI METROPOLITANSMUNICIPALITET TRANSPORTAFRÅDET TRANSPORTOPPLANNINGER BRANCH DIRECTORATE
Kocaeli Metropolitan Municipality Atalar Mah - Cengiz Topel Lufthavn Lys Rail System (LRT) Line Foreløbige Projekter og Forundersøgelser Forberedelse For konsulenttjenester for ingeniørtjenester, er kandidater med tilstrækkelig erfaring inviteret til at indgive en prækvalifikationsansøgning. Tilbudsgivere, der vil blive opfordret til at afgive tilbud, afgives af visse bydende i overensstemmelse med bestemmelserne i 4734-sektionen i lov nr. 5 af de bydende, med deltagelse af de bydende, der vil blive opfordret til at afgive bud ved at notere dem i overensstemmelse med kriterierne i prækvalifikationsspecifikationen.
Tender Registration Number: 2013 / 153953
1 Administrationschef
a) Adresse: Kemalpaşa Mah.Salim Dervişoğlu Cad. 1 Mart Ferry Terminal Ved siden af ​​Metropolitan Municipality Service Complex İZMİT / KOCAELİ
b) Telefon- og faxnummer: 2623219461 - 2623219461
c) E-mail-adresse: kocaeliulasim@kocaeli.bel.tr
ç) Internetadresse, hvor prækvalifikationsdokumentet kan ses: https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/
2- Prækvalifikationsfag
a) Kvalitet, type og mængde: Nærmere oplysninger om tilbudets art, type og mængde findes i prækvalifikationsspecifikationen i prækvalifikationsdokumentet i EKAP (Elektronisk Offentlig Opkøb Platform).
b) Sted: Kocaeli Metropolitan Municipality Borders
c) Varighed af arbejdet: 300 kalenderdag fra påbegyndelsesdatoen
3- Prækvalifikationsvurdering
a) Sted: Kocaeli Metropolitan Municipality Support Services Afdeling Tender Works Branch Direktorat F Block Ground Floor
b) Dato og klokkeslæt: 26.11.2013 14: 00


Tilmeld dig på vores hjemmeside, vi har offentliggjort udbudsbekendtgørelse orientering stedet geçmez.yayınlan om det originale dokument med de oprindelige udbudsmateriale Dokumenter Forskelle mellem originaler geçerlidir.kaynak i Statstidende, dagblade, websider offentlige institutioner og organisationer.chat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar