Marmaray Spænding i byrådet

Marmaray-spænding i den kommunale forsamling: Zeytinburnu kommunale forsamlingsmedlem af AK-partiet Engin Sen i sin tale på det parlamentariske møde i Republikken Marmaray 90'inci sagde, at den kronede, sagde premierminister Recep Tayyip Erdogan, at den største republikaner. CHP-parlamentsmedlem Ismail Terzi reagerede på Sen, "Den største republikaner, republikken er alle, der har taget sig af," sagde han.
Marmaray-projektet, der har været kontroversielt siden åbningen, har også skabt spændinger i Zeytinburnu-byrådet. Engin Şen, medlem af AK Party Municipal Assembly, understregede betydningen af ​​Marmaray for at falde sammen med republikens grundlæggende jubilæum og sagde ir Dette er den største republikaner, der får denne tjeneste til at gøre. CHP-parlamentsmedlem Ismail Terzi sagde, at Marmaray blev projiceret på Bülent Ecevit-tidspunktet, og han hævdede også, at AK-partiregeringen forsøgte at opdele landet ved at bringe ordet til åbningsprocessen.
T Vi kronede republikken med MARMARAY ”
AK-partiet byrådsmedlem Peters Sen i sin tale sagde, at Marmaray er en ældgammel drøm: "Salige er du smuk Tyrkiet. en af ​​verdens mest betydningsfulde projekter, 153-års arv af Tyrkiets Marmaray, præsident Abdullah Gül, premierminister Recep Tayyip Erdogan og ministrene og statsministre fra lande 8 en landing blev foretaget. Formand for religiøse anliggender, Mehmet se aldrig åbningen bad, ligesom Tyrkiets parlament Ataturk åbnede til tiden. Vi kronede vores republik med Marmaray på 29 oktober republikens dag i år. Xnumx'unc årsdagen for Republikken Tyrkiets pralede med indbyggede netværk såsom stål. Vi realiserer med lignende stolthed og bevidsthed i 10 år ved at tilføje nye til det tiende år vinder kat.
“PRIME MINISTER ERDOĞAN ER DEN STØRSTE REPUBLIKAN”
Engin stateden erklærede, at republikken ville udvikle sig med projekter som Marmaray og sagde; ”Det er nødvendigt at understrege premierminister Recep Tayyip Erdoğan og vores minister for transport, Binali Yıldırım. De er de største republikanere. Fordi 29 tilføjede republikken den største værdi i oktober. Jeg ville ønske, at oppositionslederne var der på denne meningsfulde dag. Cumhuriyet 90 er år gammel. Vi nærmer os 100 år for trin. På den ene side dem, der kronede republikken med Marmaray, på den anden side dem, der holdt foredrag. Hvilken tror du er mere republikansk? ”
CHP MEDLEM ENGIEN ŞEN REAKTION
Engin Şen'den CHP-parlamentsmedlem Ismail Terzi, der tog ordet, reagerede på Sen. Ismail Terzi erklærede, at de, der hævdede, at republikken kunne være republikanske og sagde, herkes. Alle ved, at de, der tager dette land med nul terror, mens de nedbryder republikens store værdier og bringer landet til divisionsfasen, ikke kan være den største republikaner. Vi er den største republikaner af alle. Vi er taknemmelige for alle, der grundlagde og hævdede dette hjemland. Jeg fordømmer denne uheldige tale fra vores ven. Den største republikaner er alle, der har gjort krav på republikken ..

Aktuelle jernbanetilbud

Mon 09

Golftrafikken

Område 9 @ 08: 00 - Område 11 @ 17: 00

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar