Uludağ vil fungere i fire årstider med sin fornyede kabelbane

Uludag serverer fire sæsoner med den fornyede kabelbane: Bursa Metropolitan borgmester Recep Altepe, svævebane, infrastruktur, cruise terrasse arbejde fortsætter til Uludag, sagde at de fire sæsoner vil tjene.
UNION på Rejser Tyrkiet agenturer (TURSAB) Syd Marmara Regional forretningsudvalget, Bursa borgmester Recep Altepe og TÜRSAB Asien regionale forretningsudvalg blev afholdt i Sheraton Hotel med deltagelse af Nezihe Üçkardeş. Når han talte på mødet, fortalte Metropolitan-borgmesteren Recep Altepe om deres arbejde for udvikling af turisme i byen.
Altepe henviste til det arbejde, der blev udført i Uludag, mindede om deres kamp for at give dem beføjelser til at løfte topmødet. Til sidst sagde Altepe, at al myndighed blev givet dem. Han sagde: ”Vi vil bygge Uluda´s svævebane, infrastruktur, forfining, sportsanlæg, kongrescenter, parkeringsplads og skiområder. Vores arbejde fortsætter. Infrastruktur, svævebane, observationsterrasse er i øjeblikket ved at blive gjort. Sportsfaciliteter, kongrescentre, daglige faciliteter vil gøre. Uludag serverer fire sæsoner. Bursa er i et stort gennembrud.
AKKUŞ: NÅR TELEFONENS HOTELLER ER NÅTT
TÜRSAB South Marmara Regional Executive Committee formand Mehmet Akkuş henledte opmærksomheden på vigtigheden af ​​at servere Uludağ i fire sæsoner. Akkuş sagde: ”Kabelbanelinjen føres til hotelområdet. Der er nu nogle institutioner, der blokerer, men hr. Præsident afslutter det næste år. Tro mig, alle vores agenturer vil slappe af, Uludag vej vil slappe af, Bursa vil slappe af. Vores indkommende gæster fordobles. Der vil være programmer om sommeren og vinteren. ”
TÜRSAB Asien Bölesel administrerende direktør for Uludag Nezihi Üçkardeşler er der ikke kun tilhører hotellet betjener alle de varer, og at Tyrkiet har åbnet kun én sæson, sæsonen, at han ville blive kastet mod den anden fod.
chat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar