Overalt vi sagde Metro overalt Metro fortsætter vi (Photo Gallery)

Metro til Overalt Metro til Overalt Vi fortsætter: Istanbul Metropolitan Municipality fortsætter sine investeringer uden at bremse og tilføjer en anden til sine investeringer i transport. Taler på Mecidiyeköy-Mahmutbey Subway Kontrakt Signing Ceremony, sagde borgmester Topbaş, "Når vi når 2019, vil vi have et jernbanesystem, der kan bruges af 11 millioner mennesker."
Sarachane præsidentpaladset afholdt om undertegnelse ceremoni Tale ved borgmester Kadir Topbas, Istanbul om, at de havde fornøjelsen af ​​at tilføje en anden til transport problemet til løsning producerede metro netværk, "vi tager i dag den underskrift af Mecidiyeköy-Mahmutbey metrolinje. Stiftelsen vil blive lagt i næste måned, og opførelsen af ​​17.5-kilometerlinjen vil blive afsluttet på 2017. "
Med betoning af, at Istanbul arbejder hårdt for at gøre Istanbul til en mere beboelig og problemfri by i fremtiden, sagde borgmester Topbaş: ”I dag er transport og mobilitet i forkant i alle verdens byer, især i storbyer. De søger efter et nyt emne. Vi fortsætter vores investeringer inden for rammerne af planen udarbejdet af akademikere, eksperter og kommunale medlemmer ved at følge verden nøje og ved at vise følsomhed i transport. ”
Når han sagde, at selv Istanbul-medarbejdere i Metropolitan Municipality ikke tidligere kunne betale deres løn, sagde borgmester Topbaş, at han har foretaget enorme investeringer med sine egne midler: ”Vi har investeret omkring 10 milliarder i Istanbul på 60 år. Vi afsatte 24.6 milliarder lira af dette beløb til transport. For et stykke tid siden delte vi med offentligheden i Istanbul, hvordan og hvordan metronetværk får adgang til Istanbul. Vi udførte arbejdet på den dato, vi sagde, og holdt det løfte, vi gav borgere. ”
-İstanbul er nu en reference-
At bemærke, at Istanbul overvåges af verden og blev et attraktivt centrum, sagde borgmester Topbaş, at de virksomheder, der driver forretning i Istanbul, nemt kan få et job på grund af Istanbul-referencen i nogen del af verden. Borgmester Topbaş fortsatte: "Jeg vil gerne udtrykke især her, at siden vi har den nyeste undergrundsbygning i verden, laver vi den mest moderne metro. Når vi når slutningen af ​​2017, bliver vi en by, der har nået eller endda overskredet 400 km. Så med 776 km vil Istanbul være den anden by med det højeste jernbanesystem efter New York. "
Borgmester Topbas sagde, at transport til alle punkter i Istanbul ikke længere vil være et problem, og at metronetværkene forbinder hvert hjørne af Istanbul.
-Omkostningerne ved linjen 850 Million-
Præsident Topbaş gav også følgende oplysninger om den nye metrolinje, der skulle underskrives: ”Vores metrostation på 17.5 km og 15 stationer, som vi har modtaget ved underskrivelsesceremonien, passerer gennem 6 distrikter og passerer gennem de travleste regioner i disse distrikter. Vi er faktisk fra Mahmutbey KabataşHer vil jeg gerne udtrykke, at vi har designet Mecidiyeköy som en transportlinje indtil første fase. Som den anden etape blev Mecidiyeköy-KabataşDette er dybest set en linje, man skal komme til. Med andre ord nås Esenler, Gaziosmanpaşa, Esenler, Kağıthane og Şişli fra Mahmutbey. Denne rute kan let bruges til at nå stranden. Jeg lykønsker det vindende konsortium med en udbudspris på 850 millioner TL. Det vil være afsluttet i 2017 som tiden. Dette er ikke en årelang konstruktion af metro. Med vores egne ressourcer vil vi løse problemet med transport af en meget vigtig akse. Vi udfører den banebrydende ceremoni med direkte forbindelser til hver af stationerne i 6 distrikter. Når vi når 2016, vil vi have et jernbanesystemnetværk, som 7 millioner Istanbul-brugere vil bruge, og et metronetværk, der vil blive brugt af 2019 millioner mennesker i 11. ”
IBB formandskab Formand IMM ceremoni afholdt i bygningen i Sarachane, Kadir Topbas Esenler borgmester Tevfik Goksu, Bağcılar borgmester Lokman ringer op, Kagithane Kommune Phase Sword, samt line udbud om opførelse af rummet galeon, blev Gülermak og Kolin med deltagelse af medlemmer af konsortiet.
MECIDIYEKOY MAHMUTBEY METRO
Mecidiyeköy-Mahmutbey Metro passerer gennem distriktene Şişli-Kağıthane-Eyüp-Gaziosmanpaşa-Esenler-Bağcılar.
Mecidiyeköy-Mahmutbey Metro Line Begyndende som integreret med den eksisterende metrostation i Mecidiyeköy, vil den blive integreret i Edirnekapı Sultançiftliği-linjen derfra gennem Mahmutbey-Başakşehir-linjen, som blev åbnet for den nye service gennem Tekstilkent, Yüzyıl Mahallesi. Linjen, der scannede tætte områder med hensyn til forretning og afvikling, kom senere fra Mecidiyeköy. KabataşDet er planlagt at blive udvidet til.
Mecidiyeköy-Mahmutbey (Şişli-Kagithane-Job-Eyup-Esenler-Bağcılar distrikter) i timen i én retning 70.000 metrolinje vil være personligt kapacitet.
Omkring 17,5 km lang Mecidiyeköy-Mahmutbey (Şişli-Kagithane-Job-Eyup-Esenler-Bağcılar distrikter) metrolinje hovedlinie tunneler og viadukter, boring, open-tætte og viadukter typen består af 15 Samlet station.
Når metrolinjen er afsluttet Rejsetiden fra Mecidiyeköy til Mahmutbey vil blive reduceret til 26 minutter.
arbejdsstationer;
Mecidiyekoy, Caglayan, Nurtepe, Alibeyköy, Yeşilpınar, Veysel Karani, Akşemsettin, Kazim Karabekir, Çankaya, Sort kvarter, Tekstilkent, Quarter Century, og Mahmutbey Goztepe.
Mecidiyeköy-Mahmutbey metrolinje, lager - vedligeholdelsesområde og lagerforbindelseslinjer Byggearbejder udføres af Gülermak-Kolin-Kalyon-partnerskabet for 850 millioner TL.
JOURNEY-TIDER FRA MAHMUTBEY
Mahmutbey - Mecidiyeköy metro med 26 minutter
Mahmutbey - Sarıyer Hacıosman ved Metro + Metro 45 minutter
Mahmutbey - Yenikapi Metro + 39,5 minutter med metro
Mahmutbey - Uskudar Metro + Metro + Marmaray med 48,5 minutter
Mahmutbey - Kadıköy 52 minutter med Metro + Metro + Marmaray
Mahmutbey - Sabiha Gokcen Lufthavn Subway + Subway +
Marmaray + 95,5 minutter med metro
Caglayan - Gaziosmanpasa Metro med 13 minutter
Mecidiyeköy - Alibeyköy Metro med 7,5 minuttersohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer