IETT åbner nye linjer til Marmaray

Kort over Marmaray
marmaray kort og marmaray tidsplaner

IETT åbner nye linjer integreret i Marmaray: 5, som IETT træder i brug lige før åbningen af ​​Marmaray, åbner nye linjer.

5 nye linje åbnede af IETT lige før åbningen af ​​Marmaray for at sikre integrationen af ​​Marmaray med andre offentlige transportkøretøjer Åbning af den nye linje blev åbnet med deltagelse af præsident Abdullah Gül og premierminister Recep Tayyip Erdoğan i oktober 29. İETT har oprettet nye buslinjer for at sikre integrationen af ​​Marmaray, der forbinder begge sider af ubåden med andre offentlige transportmidler.

De nye linjer, der blev åbnet i forbindelse med Ayrılık-springvand, Üsküdar, Sirkeci, Yenikapı og Kazlıçeşme stationer på linjen Anatolisk og europæisk, sammen med nogle eksisterende ruter, blev også ændret til at betjene Marmaray. På linjerne, der er forbundet til Marmaray, kører 45-bus dagligt over 500, og gennemsnitligt transporteres 25 tusinde passagerer.

Åbning af Marmaray letter metrobusbyrden

Med begyndelsen af ​​Marmaray ligger metrobus i Yenibosna, Zeytinburnu, Cevizlivinmarker, Edirnekapı og Söğütlüçeşme stationer, faldt antallet af daglige ture med 7.3 procent, denne sats går op til 12.7 procent om morgenen. Med Marmaray har der været en reduktion i antallet af daglige ture på BRT af 5. Antallet af ture af metrobus før Marmaray 785 tusind blev reduceret til 750 tusind efter åbningen af ​​Marmaray. Med andre ord begyndte daglige 10 tusind 800 mennesker at bruge Marmaray i stedet for metrobus. Dette lette lidt byrden af ​​BRT.

Metrobus til Marmaray Feed Lines:

MR10 Zeytinburnu-Kazlıçeşme-bygningen, MR11 Cevizlivingård-Kazlıçeşme, MR20 Yenibosna Metro-Kazlıçeşme, Y1 Aksaray-Yenikapı, BN3 Bygningskonstruktion Halkalı- Foruden de nye linjer blev MR2 Bostancı Ayrılıkçeşme MR12 Vezneciler-Edirnekapı-Kazlıçeşme, 97E Kemerburgaz University-Güneşli-Kazlıçeşme, 19FK Fındıklı Nabolag Ayrılık åbnet.

Metrobus til Metro integrerede linjer:

IETT har metrobus- og Marmaray-integrationslinjer samt metrolinjer. 614-linje, der forbinder metroen med metrostationen Mecidiyeköy med 3-køretøjer og 530 bin 77-rejsen; 385 linje, der kombinerer metro med Yenibosna metrobus stop med 2 køretøjer og 151 bin 51 rejser; 538-køretøj, 2 bin 671-ekspedition og Uzunçayır metrobus stop, der kombinerer metroen med 52-linjen, 466-køretøjet, 3 tusind 47-ekspeditionen og metrolinjen med 65-linjen, der forbinder metrolinjen med metrolinjen.

Aktuelle jernbanetilbud

Mon 09

Golftrafikken

Område 9 @ 08: 00 - Område 11 @ 17: 00

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar