Polske journalister konkurrerer i Palandöken

palandoken skisportssted
palandoken skisportssted

31 polske journalister, der kom til Erzurum, konkurrerede i Freestyle Slalom Races på Palandöken Ski Center.

På Palandöken Ski Center kæmpede 31 polske journalister for at blive placeret i Freestyle Slalom Races. Inden for rammerne af undersøgelsen foretaget af ministeriet for kultur og turisme blev der arrangeret skiløb i Palandöken for de journalister, der kom til Erzurum fra Polen. 20 polske journalister i alderen 45-31 år deltog i Freestyle Slalom Competition. Under løbene, der blev afholdt under tilsyn af skiinstruktører fra Erzurum, blev det observeret, at nogle polske journalister havde svært ved at passere portene.

Påpegede, at der var ca. 80 journalister i partiet, sagde polske journalister, ”Vi kunne godt lide Erzurum. De løb, der er arrangeret specielt for os, er også meget sjove. De sagde: "Vi vil vende tilbage til Erzurum og opleve dette smukke miljø igen." Polske journalister, der rangerer i løbene, tildeles et program arrangeret af Erzurum Governorate.

Armin

sohbet