Sarıkamış Cıbıltepe Ski Center Fyldt Overflowed

Sarikaya var Cibiltepe Ski Dollar var sten: Beliggende i distriktet Kars Sarikamis Tyrkiet og et af de få skiområder til Cibiltepe Ski Resorts abdominal fedt og derefter valgdeltagelse af lokale og udenlandske turister. Med ankomsten af ​​semesterferierende nåede hoteller i Sarıkamış 100 procent belægningsgrad.


Byder sine gæster velkommen i en af ​​Tyrkiets bedste ski og skotter fyrretræer mellem fornøjelsen af ​​at glide på sne ski kærester med krystal Cibiltepe Skilifte 3 25 kilometer i samlet længde med landingsbanen.

Tyrkiet, såvel som indenlandske turister fra hele Rusland, Ukraine og glæder iranske Sarikamish gæster, hvilket giver fornøjelsen af ​​at glide mellem ski elskere af naturlige skønhed.


sohbet

Feza.Net

Relaterede artikler og reklamer